medrek.se

Vill du sommarjobba som tandläkarstudent på Folktandvården i sommar?

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Vill du sommarjobba som tandläkarstudent på Folktandvården i sommar?

Arbetsplatsbeskrivning

Pluggar du till tandläkare?

Kom och jobba hos Folktandvården Region Jämtland Härjedalen i sommar! Ett sommarjobb hos oss innebär att du får möjlighet att se hur det är att jobba i Folktandvården Region J/H och vi får chansen att lära känna dig.

Vi erbjuder en visstidsanställning under några veckor på hel- eller deltid utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Ange i din ansökan vilken termin du går, vilka veckor du har möjlighet att arbeta och önskemål om klinik.

Arbetsbeskrivning

Vi erbjuder en god introduktion på kliniken och dina arbetsuppgifter varierar beroende på hur långt du har kommit i din utbildning. Tandläkarstudenter som avslutat termin 9 kan arbeta på tillfällig legitimation.

Kvalifikationer

Du ska vara studerande vid tandläkarprogrammet.

Andra uppgifter

Folktandvården Region Jämtland Härjedalen är en liten tandvårdsorganisation med stora möjligheter. Vi är ca 185 medarbetare och det finns 15 allmäntandvårdskliniker från Gäddede i norr till Sveg i söder. Fyra av våra kliniker är belägna i Östersundsområdet och resterande i övriga delar av länet. I Östersund finns sjukhus- och specialisttandvård som också är en del i folktandvårdens verksamhet. Hösten 2018 startade vi upp vår jourklinik, tandakuten i Östersund.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid, Heltid eller deltid enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att göras innan annonstidens slut.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Mia Hjelmnér
HR-konsult
Telefon:
Email: maria.hjelmner@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Ansökan

Referensnummer: Persr/70/2023
Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Dela detta jobb

Vill du sommarjobba som tandläkarstudent på Folktandvården i sommar?

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård