medrek.se

logo

Vill du arbeta som Avlösare eller Ledsagare

Regioner
Utgår

2022-10-07

Ansök nu

Vill du arbeta som Avlösare eller Ledsagare

Hej!

Just nu söker vi ett flertal personer till uppdrag som ledsagare eller avlösare. Vi söker både killar och tjejer. Uppdragen ligger på ca 10 - 16h/månad. Så ett perfekt extra arbete.

Våra kunder i uppdragen är barn och ungdomar med särskilda behov / autism så ser vi gärna att ni har någon sorts erfarenhet av det.

Beskrivning av verksamheten

Brinner du för att arbeta med människor? Vill du jobba med enskilda personer som p.g.a. funktionsnedsättning behöver extra stöd i vardagen? Då kanske du är den vi söker!

Uppdragen skiljer sig åt hos olika kunder och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt utifrån LSS intentioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig med stort engagemang för dina medmänniskor. Som har en förmåga att förstå andra människors behov av stöd. Vi vill att du är ansvarstagande och kan ta initiativ.

Vidare söker vi dig som utför ditt uppdrag med kunden i fokus och på ett professionellt sätt. Personliga egenskaper efterfrågas utifrån kundens önskemål.
 

Viktigaste i uppdraget är att personkemin stämmer mellan dig och vår kund.

Arbetstid/Varaktighet

Arbetstiderna kan variera mellan dag/kväll samt helgtjänstgöring.
Timanställning 

Lön
Timlön. Kollektivavtal finns.

Dela detta jobb

logo
Vill du arbeta som Avlösare eller Ledsagare

Förenade Care AB