medrek.se

Vikarierande Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta och Kärl Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Vikarierande Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta och Kärl Huddinge

Vår vårdadministratör/medicinska sekreterare ska vara föräldraledig och vi letar nu efter dig som vill bli en del av vårt team under dennes frånvaro. 

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter utifrån de behov som finns på din placering samt inom enheten. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårdadministratörer/medicinska sekreterare och övriga yrkeskategorier inom de verksamheter vi har uppdrag gentemot.

Som anställd inom enheten erbjuds du individuell kompetensutveckling och flextid. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym samt subventionerad friskvård. Arbetstiden är 39.30 timmar i veckan, måndag-fredag dagtid.

Om tjänsten
Medicinska sekreterare ingår i den administrativa enheten där det finns cirka 17 medicinska sekreterartjänster fördelat på Huddinge och Solna. Administrativa enheten har i uppdrag att ge vårdadministrativt stöd till alla flöden inom Tema Hjärta och Kärl. Enheten leds av en administrativ chef och en teamledare. Du kommer att arbeta tillsammans med en kollega och dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Handläggning/planering av slutenvårdspatienter
  • Journalskrivning
  • Brev och remisser via digital diktering i journalsystemet Take care
  • Remisshantering
  • Sjukdomsklassificering enligt ICD-10
  • Telefonkontakter
  • Deltagande i patientflödesledningsgruppen
  • Posthantering samt diverse administrativa arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov

Vi söker
Vi söker dig som tycker om att arbeta i en miljö med varierande arbetsuppgifter och skiftande intensitet. Tjänsten ställer krav på stor flexibilitet, god initiativförmåga och en känsla för att se till helheten. Du behöver ha en god samarbetsförmåga och hög servicekänsla. Du är noggrann och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett självständigt och effektivt sätt. Du är öppen för utveckling i arbetet och gillar att arbeta för ständiga förbättringar i verksamheten och att utvecklas i din yrkesroll. Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt till arbetskamrater och övriga yrkesgrupper.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och egenskaper.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad vårdadministratör/medicinsk sekreterare. Goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi är ett krav.
Erfarenhet av TakeCare liksom utbildning i/kunskap om DRG samt erfarenhet inom Hjärt-och kärlsjukvård är meriterande.

Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar: Medmänsklighet, Ansvar och Helhetssyn, vilket är självklart för din yrkesroll.

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Hjärta och Kärls vision är att vara ett nav och kunskapscentrum för patienter i behov av högspecialiserad vård. Temat jobbar integrerat med specialiteter, vård, forskning och utbildning. Vi erbjuder patienter vård inom samtliga områden som berör hjärta och kärl, och vi är ledande i Norden när det gäller att tillämpa och utveckla nya, mer skonsamma minimalinvasiva metoder för att bedriva högspecialiserad hjärtsjukvård.  

Temat består av cirka 450 medarbetare. Vi har fyra patientområden inom hjärtsvikt och medfödda hjärtfel: kranskärls- och hjärtklaffsjukdom, arytmi och kärlsjukdom. Inom dessa finns nio patientflöden och en gemensam vårdavdelning. Vården bedrivs både i Solna och Huddinge. Arbetet utförs i nära samarbete med specialiserade funktionsområden inom framförallt Perioperativ Medicin och Intensivvård, Bild och Funktion samt Hälsoprofessioner. Tillsammans följer vi patienten genom hela flödet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Camilla Ernst
Administrativ chef
072-598 14 55

Fackliga representanter
Vision Pernilla Helmersson 070-1671299
Kommunal Catharina Häggbom 072-5836737
Vårdförbundet Marianne Westin 070-1671435
Läkarföreningen Yvonne Dellmark 073-6681740

Dela detta jobb

Vikarierande Vårdadministratör/medicinsk sekreterare till Tema Hjärta och Kärl Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset