medrek.se

Vikarierande sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Regioner
Utgår

2023-04-02

Ansök nu

Vikarierande sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nu en vikarierande sjuksköterska till vår mottagning då vi har en kollega som ska vara föräldraledig.

Är du en person som gillar att ha många bollar i luften och har du patientens bästa för ögonen och önskar arbeta tillsammans med ett positivt och framåt gäng? Då kan detta passa dig!

Vi är mycket stolta över vår verksamhet och den fina arbetsplats som ortopedmottagningen är. Verksamheten på ortopedmottagningen tar årligen emot ca 12 000 patientbesök och ortopedkliniken utför årligen ca 3500 operationer. På ortopedmottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, ortopedläkare, gipstekniker och läkarsekreterare. Samverkan sker bland annat med handterapeuter, fysioterapeuter och kurator.

Område ortopedi består för utom Ortopedmottagningen av Ortopedavdelningen, Specialistvården Campus (dagkirurgisk enhet), Arbetsterapi- och fysioterapienheten, Ryggkirurgiska mottagningen samt Ortopedläkaravdelningen.

I region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Arbetsbeskrivning

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag, du kommer att ha en brett och omväxlande arbete med varierande arbetsuppgifter såsom:

• Bokning och planering av väntelista
• Rådgivning och kontakt med patienter via telefon och 1177
• Såromläggningar
• Inskrivningsmottagning
• Assisterande arbete under läkarmottagningar

Du kommer att ha en viktig roll som "spindeln i nätet" vad gäller mottagningens verksamhet och utveckling och du kommer att få arbeta i ett positivt och härligt team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, läkarsekreterare och läkare.

Arbetet kräver stor självständighet och flexibilitet då vardagen är föränderlig och vi ibland snabbt behöver ställa om. Ta chansen att prova på att arbeta på en ortopedimottagning!

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är att du har några års erfarenhet från telefonrådgivning, mottagningsarbete, bokningar i Cosmic och ortopedisk verksamhet.

Personliga egenskaper såsom bra samarbetsförmåga, ansvarstagande, flexibilitet och stresstålighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse men vi ser gärna att du har möjlighet att börja innan sommaren för att få till en bra inskolning.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Gunilla Stone
Enhetschef
Telefon: 063-154351
Email: gunilla.stone@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Monika Steffens
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: monika.steffens@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/198/2023
Sista ansökningsdag: 2023-04-02

Dela detta jobb

Vikarierande sjuksköterska till Ortopedmottagningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård