medrek.se

Vikarierande KBT-terapeut steg-1 till Åre Hälsocentral

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-16

Ansök nu

Vikarierande KBT-terapeut steg-1 till Åre Hälsocentral

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du kombinera ett omväxlande och utmanande arbete med äventyr? Välkommen till oss på Åre hälsocentral! Här arbetar vi som ett team och du möter patienter i alla åldrar vilket ger dig en spännande bredd i jobbet. Hos oss får du jobba mestadels dagtid i en positiv miljö på en expansiv ort mitt i fjällvärldens hjärta. Du blir en del av ett härligt och energiskt gäng som jobbar med patientens bästa i fokus. Området erbjuder stora möjligheter till rekreation, såsom skidåkning, fjällvandring och andra friluftsaktiviteter, eller bara möjlighet att uppleva total tystnad och stillhet.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som KBT terapeut hos oss innebär att du bedömer, utreder, behandlar och ger råd till patienter i primärvården, med olika typer av utmaningar och problematik. Du arbetar med hälsofrämjande arbete, gruppverksamhet och du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen. Du kommer jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i gruppverksamhet och via internet.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser mot psykisk ohälsa, för goda levnadsvanor och för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet.

Vi arbetar med rätt använd kompetens, RAK, där du som kurator deltar i arbetet med att ta fram arbetsformer för att just din kompetens används på bästa sätt för våra patienter.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som har en grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning (steg 1). Krav på språkkunskap i svenska är lägst nivå C1, enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har klinisk erfarenhet från primärvård.

Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Vidare uppskattar du och förstår värdet i att samarbeta, men tar även ansvar och arbetar självständigt när detta krävs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du bör ha god initiativförmåga, ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss.
Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under rekryteringsprocessen.

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Peter Mähler
Enhetschef Åre Hälsocentral
Telefon: 0647-16623
Email: peter.mahler@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Anette Johansson
SSR
Telefon:
Email: anette.k.johansson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/749/2022
Sista ansökningsdag: 2022-10-16

Dela detta jobb

Vikarierande KBT-terapeut steg-1 till Åre Hälsocentral

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård