medrek.se

Vi välkomnar operationssjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Ansök nu

Vi välkomnar operationssjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Söker du ett utvecklande jobb där du får möjlighet att använda hela bredden av din kompetens? Välkommen till oss på hjärtenheten i Östersund!

På hjärtenheten ingår du i en stimulerande gemenskap och blir en viktig del av enheten. Här finns bland annat slutenvårdsavdelning, mottagning och ett kranskärlslaboratorium (PCI-lab). Vi jobbar i team över hela enheten och uppmuntrar till kompetensutveckling och erbjuder exempelvis möjlighet till kardiologiutbildning för sjuksköterskor, 15 högskolepoäng.

På slutenvårdsavdelningen har vi 19 vårdplatser varav 6 platser är för hjärtintensivvård. Hjärtenheten är även en del i sjukhusets hjärtlarmsteam och hjärt- och lungräddning är en central del på enheten i till exempel utbildningsinsatser. Under dagtid har personalen på avdelningen stöd från en ledningssjuksköterska som koordinerar och leder arbetet.

Vi söker nu sjuksköterskor till vår slutenvårdsavdelning som kan ansluta till vårt team.

Arbetsbeskrivning

Hjärtenheten är en kardiologisk vårdavdelning med akut och planerad verksamhet med inriktning på hjärtsjukdomar som exempelvis hjärtinfarkt, hjärtsvikt och arytmier av olika slag.

Som sjuksköterska arbetar man i nära samarbete med övriga sjuksköterskor, undersköterskor och läkare men även andra yrkeskategorier som finns tillgängliga på enheten eller i anslutning till denna så som medicinska sekreterare och personal som sköter patientkök, förråd och städ. Arbetsplatsen är omtyckt av både personal och patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ser det som en självklarhet att arbeta i team och att bidra till hela hjärtenheten. Erfarenhet av hjärtsjukvård är meriterande. Är du nyexaminerad erbjuds du att delta i Region Jämtland Härjedalens introduktionsprogram, Sjuksköterskans första år.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Andreas Stais
Enhetschef
Telefon: 063 - 15 69 08
Email: andreas.stais@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Madeleine Ellesjö
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 00 (sökning via växel)
Email: madeleine.ellesjo@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/978/2022
Sista ansökningsdag: 2023-03-12

Dela detta jobb

Vi välkomnar operationssjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård