medrek.se

Vi välkomnar en anestesisjuksköterska till Specialistvården Campus!

Regioner
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Vi välkomnar en anestesisjuksköterska till Specialistvården Campus!

Arbetsplatsbeskrivning

På Specialistvården Campus blir du en del i ett litet team där alla hjälper varandra för att ge patienterna ett bra bemötande och ett proffsigt omhändertagande. Verksamheten bedrivs i lokaler med 2 operationssalar, egen uppvakningsdel och mottagning. Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Nu söker vi dig som är intresserad av att vara med och fortsätta vårt arbete med att utveckla dagkirurgin på Specialistvården Campus.

Välkommen till oss!

Arbetsbeskrivning

Som anestesisjuksköterska på Specialistvården Campus kommer du att arbeta i ett litet team där du varierar mellan att en dag söva på sal för att en annan dag arbeta med pre- och postoperativ vård.
Målet för patienten är att gå hem samma dag och vi utvecklar anestesier och smärtlindring för att det ska ske så smidigt som möjligt.

I arbetet ingår också uppföljning av verksamheten, vi både registrerar i kvalitetsregister och kontaktar patienten efter operation.

Arbetet innebär dagtidstjänst, måndag till fredag. Under vissa veckor per år stänger Campus och då förstärker vi som jobbar där i andra delar av vår verksamhet utifrån vår grundkompetens.

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistkompetens inom anestesisjukvård och som har minst fem års yrkeserfarenhet från operationsverksamhet. Som medarbetare på Specialistvården Campus arbetar du självständigt med stort egenansvar.
Du förväntas ha förmåga att snabbt ställa om vid olika situationer och prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Att ta egna initiativ och fatta beslut utifrån ditt kompetensområde ingår. Du har god förmåga att kommunicera, ska vara lyhörd för patientens- och verksamhetens behov liksom i samarbetet med kollegor.

Vi förväntar oss att du är positiv till att förändra och utveckla vården och dess arbetsmoment, med ett tydligt fokus på patienten

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Vill du veta mer om tjänsten eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, kontakta gärna enhetschef.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Christel Nord
Enhetschef
Telefon:
Email: christel.nord@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Monika Steffens
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 00 (vxl)
Email: monika.steffens@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/211/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Dela detta jobb

Vi välkomnar en anestesisjuksköterska till Specialistvården Campus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård