medrek.se

Vi välkomnar anestesisjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Ansök nu

Vi välkomnar anestesisjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker nya kollegor som vill vara med att vidareutveckla och förnya vår centraloperation tillsammans med oss och våra tre enhetschefer!

Du som vill jobba på en arbetsplats med både spets och bredd inom såväl akut som planerad operationsverksamhet kommer att trivas på vår operationsavdelning!

Operationsavdelningen har 11 operationssalar och verksamheten består av både inneliggande- och dagkirurgi, akut och planerad verksamhet. Som anestesisjuksköterska arbetar du på operationssal, anestesiservice, uppvakningsavdelningen och kan ha larmberedskap för hjärtstopp och trauma.
Arbetet sker i team med specialistsjuksköterskor inom anestesi och operation, sjuksköterskor, undersköterskor, anestesiläkare och operatörer. Vi utför ca 8 000 operationer per år.

På Centraloperation ser vi vikten av en trygg introduktion med individuell inskolning. Hör av dig så berättar vi mer!

Arbetsbeskrivning

Verksamhet bedrivs dygnet runt. Vi samarbetar med samtliga opererande verksamheter på Östersunds sjukhus inom kirurgi, urologi, ortopedi, gynekologi och öron-näsa-hals.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom anestesisjukvård. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom yrket men även du som är nyutexaminerad är välkommen med din ansökan.
Operationsverksamhet har varierande arbetsbelastning över dygnets timmar och du behöver klara av att växla upp vid högre belastning för att klara leverera en kvalitativ verksamhet gentemot våra samarbetspartners och våra patienter.

Du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och bidrar aktivt med dina kunskaper och till ett gott arbetsklimat. Då vi uppmuntrar framåtanda och nytänkande ser vi gärna att du är kreativ, flexibel och har lätt för att se nya lösningar, arbetssätt och effektiva flöden. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller
andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Erik Grön Norlin
Enhetschef
Telefon: 063-153173
Email: erik.norlin@regionjh.se
Namn: Elisabeth Ågren
Enhetschef
Telefon: 063-153174
Email: elisabeth.agren@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Jenny Lohman
Vårdförbundet
Telefon: 063-153177
Email: jenny.lohman@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/792/2022
Sista ansökningsdag: 2023-03-26

Dela detta jobb

Vi välkomnar anestesisjuksköterskor till Östersunds sjukhus!

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård