medrek.se

logga

Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Vi söker en entusiastisk och pedagogisk enhetschef till Sterilteknik som är en verksamhet inom Anestesi och Intensivvård på Danderyds Sjukhus.
 

Vilka vi är


Vår verksamhet finns på en nästan 2000 kvm stor yta, med all den senaste tekniken och ungefär 65 medarbetare. Lokaliserad högst upp i nya sjukhusbyggnaden har vi både nära till akutvårdsflödet och en fantastisk utsikt över Edsviken.

Vi är en kvalitetscertifierad verksamhet vilket ställer höga krav på uppfyllande av gällande regelverk som påverkar vår verksamhet.

Sterilteknik levererar material till de opererande verksamheterna inom sjukhuset, men även till primärvården. Denna chefsroll innebär många kontaktytor så vi söker en person som kan skapa dialog, vara lyhörd och pedagogisk. Vi jobbar enligt systemet Just In Time som innebär att operationsartiklar packas till en viss patient och levereras till rätt operationssal i rätt tid, i stället för att alla enheter har ett eget lager. Här är det viktigt att ha ett ekonomiskt och organisatoriskt tänk, att kunna förankra mål – men också visioner. Som enhetschef vill vi att du utvecklar samarbeten och får med dig alla på tåget genom att motivera och skapa entusiasm i teamet.

Sterilteknik ligger organisatoriskt under verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård och leds av sektionschefen som är ytterst ansvarig för hela verksamheten. Till sin hjälp har sektionschefen 3 enhetschefer som leder i ett samledarskap, verksamheten består av sterilteknisk produktion och lager.
 

Om rollen


Denna roll kombinerar operativt arbete med ansvaret för att leda och fördela arbetet gällande den dagliga driften och implementering av nya arbetssätt. Du har personalansvar för cirka 20 medarbetare. Sektionschefen har budgetansvaret men du förväntas att vara delaktig i budgetarbetet. Här finns två andra enhetschefer som du samarbetar med. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Sterilteknik och rapportera till sektionschef.
 

Vem är du?


För att lyckas i denna roll behöver du ha en relevant utbildning och det är ett krav att du har tidigare erfarenhet av liknande verksamhet. Det är meriterande med ledarerfarenhet och personalansvar inom hälso- och sjukvården. Du behöver ha goda kunskaper i svenska både muntligt och skriftligt.
 

Vad vi erbjuder


När du påbörjar din anställning kommer du att få en anpassad introduktion så att du lär dig verksamheten. Vi har även på Danderyds sjukhus ett organiserat chefsintroduktionsprogram samt kompetensutveckling för alla chefer för att utvecklas i rollen.

Danderyds sjukhus tillämpar tidsbegränsat chefsförordnande. Förordnandet kombineras med en tillsvidareanställning i din profession.


Intervjuer kan komma att ske löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi undanber oss samtal från annonserings- och rekryteringsföretag. 

Om verksamheten 

Verksamhetsområdet Anestesi och Intensivvård präglas av hög kvalitet och en stabil medarbetargrupp i alla professioner. Förutom anestesin, som består av fyra operationsavdelningar inom kirurgi/urologi, ortopedi, gynekologi/obstetrik, dagkirurgi samt ÖNH och Tandanestesi och verksamhet externt, så har verksamhetsområdet postoperativa avdelningar, Intensivvårdsavdelning (IVA), Smärtmottagning, Nationellt respirationscentrum (NRC) och Sterilteknik. Vi är ett stort verksamhetsområde med sammanlagt cirka 400 medarbetare. Årligen utförs ca 20 000 operationer på ca 22 operationssalar. I vårt uppdrag ingår även utbildning, klinisk forskning och utveckling. 
Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

logga
Vi stärker upp med en tredje enhetschef till Sterilteknik Danderyds Sjukhus

Danderyds Sjukhus AB