medrek.se

logga

Vi söker sjuksköterskor för sommaruppdrag i Varberg!

Ansök nu

Vi söker sjuksköterskor för sommaruppdrag i Varberg!

Hos oss är den ena dagen inte den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer som organisation varje dag. Vi som jobbar på Hedera Group arbetar tillsammans för att nå resultat genom att bygga långsiktiga relationer med både kund och konsult. Det är på detta sätt vi kan vara den bästa arbetsgivaren för våra konsulter och den mest trygga partnern för våra kunder. 

Addus Care ingår i det nya affärsområdet Hedera Nurse inom Hederakoncernen! Vi är ett relativt litet bemanningsföretag på frammarsch, vilket medför att vi kan vara personliga och utgå från dina önskemål så att vi kan hitta uppdrag som passar just dig! För oss är det viktigt att vi tillsammans arbetar för en bättre vård, det gör vi genom långsiktigt samarbete. Välkommen att testa att jobba för oss, du kommer inte att ångra dig! 

Uppdragsperiod: 

210607 – 210829

Omfattning: 

Heltid.

Arbetstider: 

Dag, kväll eller natt. Tjänstgöring varannan helg. 

Arbetsuppgifter: 

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom slutenvård på medicinavdelning med inriktning neuro/stroke. 

Kvalifikationer:

Meriterande med erfarenhet av arbete på en neurologisk slutenvårdsavdelning samt trombolyskompetens. Erfarenhet av telemetri är meriterande.

Personliga egenskaper:

Du värdesätter omväxling och vill jobba för oss för att du vill styra över ditt arbetsliv! Du har ett genuint intresse för människor där du ständigt har patienten i fokus.  Du är ansvarsfull, känner dig trygg och trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder:

  • marknadsmässig lön

  • engagerad konsultchef 

  • möjlighet att påverka ditt schema

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor, kontakta Ludvig Millqvist, 0707-686298 eller info@addus.se

Dela detta jobb

logga
Vi söker sjuksköterskor för sommaruppdrag i Varberg!

Addus Care AB