medrek.se

Vi söker sjuksköterska till oss på BAVA!

Regioner
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till oss på BAVA!

Välkommen till oss, Barnakutsjukvården i Huddinge behöver dig!

Vi erbjuder

Vi tar hand om Barn och ungdomar, 0-18 år, med framförallt medicinska sjukdomstillstånd. Vi arbetar i team bestående av sjuksköterska, undersköterska och läkare. Teamet ansvarar för 4- 5 barnpatienter per pass. Du får en individuell inskolning- efter dina behov och verksamhetens mål. Vi erbjuder även ett nära och givande samarbete med andra yrkeskategorier. Inskolningen planeras tillsammans med vår Biträdande Universitetssjuksköterska som är utbildningsansvarig hos oss. Vi har förmånen att erbjuda en attraktiv arbetstidsmodell, som innefattar extra förkortad arbetstid per vecka.

Om tjänsten

Vi har en mix av medarbetare, de som har arbetat länge, de som har arbetat i ett par år och de som är nyutbildade, vilket ger en bra gruppdynamik, där alla kan bidra med olika erfarenheter. Vi upplever att de som är nya har ett evidenstänk, vana att söka ny kunskap, läsa och söka forskningsrapporter vilket är uppskattat. De som har mer erfarenhet bidrar med sin kunskap, stabilitet och trygghet. Vi planerar schema och arbetspassen efter medarbetarnas färdigheter, för att man alltid ska ha en erfaren kollega att fråga.

Tjänsten är tillsvidare, med arbete dag/kväll, blandtjänst eller enbart natt beroende på erfarenhet och önskemål. Vid intresse finns även möjlighet till rotationstjänst mot barnakuten eller övervakningsenheten.

Vi söker dig som

  • Tycker om att arbeta i grupp, och gillar att lära nytt tillsammans med kollegor i olika professioner, samtidigt som du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

  • Är nyfiken, lekfull och intresserad av barnsjukvård.

  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • Följer struktur och planering, men är också beredd att omvärdera utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund

Kvalifikationer

Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation.

  • Intresse för barnsjukvård.

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska barn & ungdom.

  • Vana av arbete med akutsjukvård för barn.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska till oss på BAVA!

Karolinska Universitetssjukhuset