medrek.se

Vi söker sjuksköterska till Öron, näsa och hals, Huddinge!

Regioner
Utgår

2019-08-23

Ansök nu

Vi söker sjuksköterska till Öron, näsa och hals, Huddinge!

Hos oss på ÖNH finns en spännande patientmix bestående av både barn och vuxna. Du får en unik kompetens inom området och får möjlighet att fördjupa dina kunskaper inom det område som särskilt intresserar dig. Vi på Öron Näsa och Hals vårdavdelning i Huddinge behöver bli fler och söker nu medarbetare som vill förstärka vårt team ytterligare.

Välkommen till oss i Huddinge!

Bli en del av vårt team! 
På avdelning vårdar vi patienter med sjukdomar och skador i Öron, Näsa och Hals-området. Vi har ett akut flöde där vi lägger in patienter från vår egen akutmottagning men också ett stort kirurgiskt flöde bestående av både barn och vuxna. Det är viktigt att du är intresserad av kirurgisk vård men också av de akut sjuka patienterna som vi tar hand om.

Som sjuksköterska på vårdavdelningen tar du hand om alla patientgrupper, du får dock möjlighet att välja ett patientflöde som intresserar dig särskilt och fördjupa dina kunskaper kring dessa patienter och diagnoser. Det räcker inte med specialistläkare för att skapa den bästa vården, vi vill ta vara på din specifika kompetens som sjuksköterska och vill se dig utvecklas till omvårdnadsspecialist inom Öron, Näsa, Hals. Vi värnar om att personalen ska kunna utvecklas inom öron-, näs- och halsspecialiteten och bedriver tillsammans med Karolinska Institutet uppdragsutbildning inom ÖNH på 7,5 hp som våra anställda erbjuds att delta i.

Kompetensutveckling och olika föreläsningar erbjuds löpande. Bland annat har vi under våren arbetat med fokusmånader där personalen fått vara med och bestämma fokus utifrån aktuellt behov men även kvalitetsmätningar och input från patienter. Detta är ett uppskattat inslag som vi kommer att fortsätta med.

Hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete inom akutsjukvård och vi vill att du är med och formar hur det ska se ut. På avdelningen arbetar vi i team om sjuksköterska, undersköterska och läkare där kommunikation och samarbete är högt värderat. Vi har dessutom en samordnande sjuksköterska som är senior inom ÖNH och är med och leder arbetet.

Arbetstider är dag, kväll och helg.

Vi strävar efter en trivsam arbetsplats, där hälsosamma scheman är en viktig del – för att vi vet att med en god arbetsmiljö kan vi ge våra patienter den bästa vården!

Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, är engagerad och har patienten i fokus. Vi vill att du är ansvarstagande och kan prioritera i olika situationer och känner dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du behöver ha en god kommunikationsförmåga och teamkänsla samt bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

 

Dela detta jobb

Vi söker sjuksköterska till Öron, näsa och hals, Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset