medrek.se

Vi söker modig, glad och ärlig hudläkare!

Företag Medpro Clinic
Regioner
Utgår

2019-09-13

Ansök nu

Vi söker modig, glad och ärlig hudläkare!

Vi söker modig, glad och ärlig hudläkare!

Är du vår nya kollega? 
Medpro Clinic jobbar inom vissa specialistområden och har under cirka 10 år haft förmånen att arbeta med samma hudläkare som har konsulterat vid vår hudmottagning med ljusbehandling för psoriasis-och eksempatienter i Trollhättan. Hudläkaren har även varit rådgivande till vår personal som arbetar vid Solsidan samt konsulterat patienter.  

På grund av pensionsavgång av vår kära kollega söker vi nu en efterträdare till tjänsten. Tjänsten kan anpassas till deltid eller heltid. 

Om tjänsten
Nu söker vi dig som finner primärvårdens hudpatienter intressanta, utvecklande och som vill arbeta på våra enheter i Västra Götaland med närhet till Göteborg.  

Vårt mål är att korta väntetiden till sjukhuset och kunna ta hand om hudåkommor som kan ske på vårdcentralen.

Om dig 
Du är utbildad dermatolog, har intresse för primärvårdens patienter och du har tid över för ett extrauppdrag eller intresse för ett heltidsengagemang. Vidare är du prestigelös, tydligt I din kommunikation och har en god förmåga att strukturera och prioritera. Som person är du givetvis teamorienterad, lösningsfokuserad med ett intresse av mål-och resultatuppföljning.

Vi erbjuder
•    Ett fast stabilt läkarteam och korta beslutsvägar
•    Utbildning, utveckling och kompetenshöjning
•    Flexibel arbetstid (administrera hemifrån)
•    Konkurrenskraftigt arvode, löneväxling och bonus
•    Tjänstepension och försäkringar med Länsförsäkringar
•    Kollektivavtal med Vårdföretagarna
•    Delaktighet i beslut och en synlig ledning
•    Bra pendlingsförutsättningar till Göteborg via E45

Det kommer att bli möjligt att kombinera jobbet med den digitala plattformen som vi just nu arbetar med att ta fram.  Inom kort kommer vi att kunna träffa våra patienter även digitalt vilket kompletterar vårt utbud samt utveckla uppdraget. 

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 200  anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete.

Dela detta jobb

Vi söker modig, glad och ärlig hudläkare!

Medpro Clinic