medrek.se

Vi söker Leva Livet inspiratör!

Regioner
Utgår

2021-10-24

Ansök nu

Vi söker Leva Livet inspiratör!

Magnoliagården söker en Leva Livet inspiratör som möjliggör en härlig kavalkad av aktiviteter och guldkant på tillvaron för våra boende.

På Förenade Care arbetar vi genom vår värdegrundsmodell och Leva Livet koncept som tillsammans gör att våra boende får en meningsfull dag och en hälsosam livskvalitet. Aktiviteterna är många, både i grupp och individuellt, och vi lagar all vår mat i vårt egna produktionskök med hjälp av våra kockar. 

Personalteamet består av verksamhetschef, biträdande verksamhetschef, sjuksköterskor, arbetsterapeut och sjukgymnast, omvårdnadspersonal, Leva Livet inspiratör och vaktmästare. Vårt motto i Förenade Care är Omtanke – Vänlighet – Service vilket genomsyrar allt vårt arbete.

Kvalifikationer och arbetsuppgifter
Som Leva Livet inspiratör har du ett genuint intresse av att arbeta med människor och vi ställer stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens, förmåga att lyssna och uppmuntra, flexibilitet, utveckling och glädje. Du fokuserar på det friska och gåvan att inspirera till att Leva Livet varje dag. Leva Livet inspiratören har ett ansvar för planering, samordning och genomförande av aktiviteter, båda enskilda och gemensamma, och social tillvaro och också vara som en extra samtalspartner för de boende. Du gör en övergripande planering av innehållet av aktiviteter och är övergripande ansvarig för våra Leva Livet-råd, beställer underhållning utifrån och har kontakt med utomstående frivilligorganisationer eller föreningar. 

Du gillar kreativitet och flexibilitet och kan se helheten i verksamheten. Du har en hög social kompetens och tycker om att arbeta under positiva former där arbetsglädjen ska råda, och du ska kunna känna tillit till våra duktiga medarbetare. Du måste kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

Arbetstid/Varaktighet
75 % dagtid, måndag till fredag. Tillsvidareanställning. 
6 månaders provanställning tillämpas.

Tillträde 
Efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns. 

Kontaktperson
Verksamhetschef Emelie Borgström
emelieb@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Dela detta jobb

Vi söker Leva Livet inspiratör!

Förenade Care AB