medrek.se

Vi söker erfaren Medicinsk Sekreterare till slutenvården Neurologi Huddinge

Ansök nu

Vi söker erfaren Medicinsk Sekreterare till slutenvården Neurologi Huddinge

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill bli vår nya kollega och arbeta med oss inom Tema Hjärta kärl och Neuro på slutenvården som medicinsk sekreterare med placering på Neurologen i Huddinge R84. Medicinsk enhet Neurologi bedriver högspecialiserad vård inom stroke, ryggmärgsskaderehabiltering, epilepsi, huvudvärk, hjärntumörer, neurodiagnostik, neuroinflammatoriska sjukdomar, neuromuskulära sjukdomar och rörelsesjukdomar

Om tjänsten

Du som har medicinsk sekreterarutbildning. Du är strukturerad, en god organisatör samt kan arbeta självständigt. Du trivs i en föränderlig miljö och lockas av möjligheten att få en bred kompetens i din roll. Du har förmågan att kommunicera på ett tydligt och prestigelöst sätt, är bra på att samarbeta och har en positiv inställning. Du känner dig bekväm med många kontaktytor och kan hantera olika personligheter samt parallella arbetsuppgifter. Här följer några av arbetsuppgifterna

*Journalskrivning i journalsystemet Take Care
* Fakturering, Utomläns/Utomlandspatienter
* Remisshantering
* Brev/Intyg
* Posthantering
* Huvudansvar över slutenvårdsavdelning, DRG samt granskning

Utöver detta anpassas uppdraget efter verksamhetens behov.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi tillämpar flextid och erbjuder subventionerad friskvård samt kostnadsfritt gym. 

Intervjuer sker löpande där vi berättar mer om vår verksamhet – välkommen med din ansökan.

Vi söker

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är strukturerad, har förmåga att arbeta självständigt, ta eget ansvar samtidigt som du är en god lagspelare. Som person måste du tycka om att skriva journaler, vara noggrann, positiv samt ha stor känsla för god service. Du kommer att arbeta i en flexibel verksamhet där du tar egna initivativ och ser helheten. Du tycker att det är spännande att få vara med och utveckla och påverka framtidens arbetsuppgifter i din yrkesroll.

Vi ser det som en självklarhet att du delar Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först – tillsammans skapar vi den bästa vården.

 Kvalifikationer
Krav:

  • Medicinsk sekreterarutbildning
  • Erfarenhet av att skriva och fakturera i slutenvården
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift
  • Vana vid journalsystem Take Care

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Hjärta, Kärl och Neuro
Tema Hjärta, Kärl och Neuro erbjuder vård till patienter med kardiovaskulära eller neurologiska sjukdomar. Du kan läsa mer om oss på https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-hjarta-karl-och-neuro/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Vi söker erfaren Medicinsk Sekreterare till slutenvården Neurologi Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset