medrek.se

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Företag REMEO
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-05

Ansök nu

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

Vill du vara med och göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Om dig

Du är utbildad undersköterska med minst 3 års erfarenhet av akutsjukvård. Erfarenhet inom intensivvård är meriterande men inte ett krav.

Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården. Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Dina arbetsuppgifter 

Som undersköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam tillsammans med sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbetar i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och får möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har plats för 10-12 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Din ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna din så snart som möjligt.

För mer information kontakta
vårdchef Louise Claesson på mejl louise.claesson@remeoclinic.seeller på mobil +46 (0)76 721 69 34.

Facklig kontaktperson Kommunal
Kenneth Larsson, tel 08-704 4440, kenneth.larsson@remeoclinic.se.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder ca 34 timmars arbetsvecka vid treskift och vid extra helgtjänstgöring samt friskvårdbidrag.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Läs här om alla olika kompetenser inom teamet som samarbetar kring varje patient.

Nedan kan du anmäla ditt intresse för mer info om jobben hos oss. Då kontaktar vi dig per epost eller telefon.

Dela detta jobb

Vi söker en Undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård

REMEO