medrek.se

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal på Björkgårdens Äldreboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-12-20

Ansök nu

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal på Björkgårdens Äldreboende

Vård- och omsorgsboendet Björkgården är ett profilboende med idrott och friluftsliv som inriktning. Förenade Care Björkgården ligger i Råsunda, nära Filmstaden och Artur Lundkvists park. Boendet har 51 lägenheter fördelade på fem enheter, varav en enhet är inriktad mot demens. Goda kommunikationer finns i närområdet.
Förenade Care Björkgården är Silvia Certifierat vilket innebär att all personalen blivit utbildade i demensvård för att, oavsett sjukdomsgrad, kunna ge högsta möjliga livskvalitet för demenssjuka och deras närstående.
Vi söker nu en engagerad verksamhetschef till Björkgården som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, Leva Livet-inspiratör med team, arbetsterapeut, fysioterapeut, sjuksköterskor, gruppledare, måltidsvärdar samt biträdande verksamhetschef.
Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Förenade Care är ISO-certifierat inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget. Du ansvarar för den dagliga driften och verksamhetssystemet. Du är sköter externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. Du ansvarar för att planera, utveckla och utvärdera verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.                                                                                         
Du har nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Lämplig utbildning på högskolenivå exempelvis leg. sjuksköterska etc. med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg i ledande ställning. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen och har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg. Lämpligt för rollen är att du är entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.
Du har gedigna kunskaper inom arbetsfältet och vill arbeta med att utveckla kvaliteten på verksamheten med de medel som står till buds. Du skall ha förmåga att svara för de administrativa uppgifter inklusive budget som ankommer på verksamhetschef.
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som hög social kompetens, ett gott ledarskap samarbetsförmåga. 

Arbetstid/Varaktighet
Heltid. Tillsvidareanställning. 
Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

Tillträde
Enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. 

Kontakt
Ewa Lovén Regionchef
E-post: ewal@forenadecare.com
Mobil: 0733-150 158
Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande och kan avslutas innan sista dag för annonsen.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Arbetsgivare
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 25 Malmö

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Forenede A/S. Koncernen är familjeägd med ca 8000 anställda. Förenade Care driver 52 vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor i Malmö samt regionkontor i Stockholm och Uppsala.

Dela detta jobb

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra boende och vår personal på Björkgårdens Äldreboende

Förenade Care AB