medrek.se

logo

Verksamhetssamordnare till Socialförvaltningen

Regioner
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Verksamhetssamordnare till Socialförvaltningen

Verksamhetsbeskrivning
Socialförvaltningen är den förvaltning som har ansvar för socialtjänst och kommunal hälso- och sjukvård i Gällivare kommun. Tjänsten som kvalitetsutvecklare/verksamhetssamordnare ingår i Socialförvaltningens stab där ett flertal olika kompetenser arbetar med kvalitetsfrågor kopplade till förvaltningens behov på uppdrag av förvaltningens ledningsgrupp och den politiska ledningen. 

Arbetsuppgifter
Som verksamhetssamordnare arbetar du i samverkan med ledningsgrupp och den politiska ledningen för att initiera, samordna och utveckla förvaltningen i olika frågor. Det är en roll som kräver stor flexibilitet då förvaltningen ständigt står inför nya utmaningar som resulterar i nya arbetsuppgifter och då är verksamhetssamordnaren en viktig del i t.ex. samordningsfrågor, kompetensförsörjning, kontakt med skolor, administration, chefsstöd, projektstöd osv.
Det kan tillkomma ansvar inom områden som logistik, utbildning, lokalfrågor med mera.

Övriga konkreta arbetsuppgifter som ingår i rollen som verksamhetssamordnare är:
•    Delta på förvaltningens ledningsgruppsmöten och ha en roll där kring bokningar av besök, föra anteckningar osv. 
•    Hantera förvaltningsövergripande uppdrag kopplade till kompetensförsörjning
•    Andra uppdrag från ledningsgruppen aktualiseras löpande, t.ex. hantering av revisionsgranskningar, arbetsprocesser och informationsmaterial.
•    Samverka med skolor både på gymnasial nivå samt vuxenutbildning

Kvalifikationer
Högskoleutbildning med samhällsvetenskaplig inriktning eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Du behöver vara lyhörd, utvecklingsorienterad och analytisk. Du är bra på att reflektera i samverkan med andra, kan arbeta i grupp och har även god förmåga att arbeta självständigt. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Erfarenhet av processorienterat arbetssätt samt arbete i politiskt styrd organisation är meriterande.
Om du har kunskaper inom minoritetsspråk så som finska, meänkieli eller samiska så får du gärna delge oss detta. 

Arbetstid/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Lön
Månadslön
Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträde
Enligt överenskommelse

Rekrytering kan ske löpande.

Fackliga företrädare 
Vision 
Tel 0970-818 000

Ansökan

Till din ansökan vill vi ha med en CV. Vid anmodan lämnas originalhandlingar.

Vi har valt våra rekryteringskanaler och önskar ingen rekryteringshjälp.

En arktisk småstad i världsklass. Gnistrande vinter, ljusa sommarnätter, tio minuter till allt. Gällivare ligger vackert inbäddat i ett enastående landskap 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor nära 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och varierat kulturutbud. Vildmarken ger stora möjligheter till fritid och upplevelser utöver det vanliga, året runt. Från norrbottenskusten till Gällivare tar det ett par timmar med tåg eller bil och lite drygt det från Stockholm med dagliga flygförbindelser. Här finns en differentierad företagsamhet med gruvnäring av världsklass som huvudsaklig basnäring. Just nu bygger vi nya Gällivare i takt med att områden i Malmberget avvecklas. Tidernas största samhällsomvandling till följd av gruvnäringens fortsatta expansion. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 15 åren.

Dela detta jobb

logo
Verksamhetssamordnare till Socialförvaltningen

Gällivare kommun