medrek.se

Vårdplanerare/Operationsplanerare Rekonstruktiv Plastikkirurgi

Regioner
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Vårdplanerare/Operationsplanerare Rekonstruktiv Plastikkirurgi

Rekonstruktiv plastikkirurgi har ett ansvar för flera patientflöden inom tema Trauma och Reparativ Medicin. Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett av sju teman där Patientområde (PO) Trauma, akut kirurgi och rekonstruktiv plastikkirurgi ingår. Patientflödet är ett av fem i Sverige som tillsammans ansvarar för hela spektrumet av rekonstruktiv plastikkirurgi.

Om tjänsten 
I tjänsten som vårdplanerare/operationsplanerare hos oss på mottagning för Rekonstruktiv Plastikkirurgi kommer du att ansvara för samordningen av flödet av patienter inför operation.

Du kommer främst att planera och samordna inför våra planerade operationer. Vilket innebär ett nära samarbete med kirurger, andra mottagningar, olika operationsverksamheter men även hälsoprofessioner.

Rollen som Vårdplanerare/Operationsplanerare kan beskrivas som den sammanhållande länken mellan alla våra plastikkirurgiska operationer. Detta innebär administrativa arbetsuppgifter såsom bokningar, ansvar för väntelista, kontaktperson för patienter som ska opereras och deltagande i operationskonferenser.

Vi söker 
En person med positiv inställning, hög flexibilitet samt god förmåga att prioritera. Du delar vår värdering av patienten först, och lägger stor vikt vid att skapa goda möten. Du är noggrann, ordningsam och tycker det är viktigt att göra ett bra arbete. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst tre års erfarenhet.

Meriterande: Erfarenhet från planeringsarbete/operationsplanering. Vi ser gärna att du arbetat inom kirurgi. Har god datavana, kunskap i journalsystemet Take Care samt operationsplaneringssystemet Orbit.

----------------------------------------------------------------

Tema Trauma och Reparativ Medicin är ett verksamhetsområde för patientcentrerad och innovativ vård, forskning och utbildning. Traumaverksamheten ansvarar för ett akut omhändertagande med högkvalitativ vård för svårt skadade patienter. Reparativ medicin är ett samlingsnamn och behandlar vävnads- och organskador samt sjukdomsprocesser från cellnivå till återställande av funktion och livskvalitet inom flera olika specialiteter. Exempel på patientgrupper är ansiktsmissbildningar, njure- och levertransplanterad, hörselnedsättning (cochleaimplantat barn) och deformitet i rygg. 

Temat består av fem patientområden och omfattar omkring 1 000 medarbetare fördelat på Huddinge och Solna. Grundutbildningsuppdraget är en stor och viktig del av verksamheten och tema Trauma och Reparativ Medicin är långt framme inom området verksamhetsförlagd utbildning med klinisk undervisningsmottagning och avdelning. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Elnas Stojanovska 
Omvårdnadschef
0725-81 58 46

Fackliga representanter
Kommunal: Rederigo German 08-517 751 64

Dela detta jobb

Vårdplanerare/Operationsplanerare Rekonstruktiv Plastikkirurgi

Karolinska Universitetssjukhuset