medrek.se

Välkommen som ny eller erfaren sjuksköterska till oss på Vårdgolv Lever, Patientområde Övre buk

Regioner
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

Välkommen som ny eller erfaren sjuksköterska till oss på Vårdgolv Lever, Patientområde Övre buk

Vi erbjuder 
Vår vision "Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården" är vägledande när vi på Vårdgolv Lever bygger en verksamhet som skapar tydligt värde för patienterna. Vår nya tematiska organisation baseras på patientflöden, som följer patientens väg genom vården.

Flödena Leversjukdomar och Levertumörer delar vårdgolv på avdelning B72 och har gemensamt 14 vårdplatser. Vår vision innebär att vi arbetar utifrån ett interprofessionellt teamarbete.

I flödena ingår sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare ,läkare, apotekare och en patientflödeschef samt omvårdnadschef. Vi på vårdgolvet vårdar både kirurgiska patienter som opereras i levern på grund av primärtumör eller metastas och medicinska patienter, dvs. patienter med sjukdom i levern (hepatologi). Vi bedriver högspecialiserad akutsjukvård med både ett elektivt och akut flöde.

Vi har ett strukturerat utbildningsprogram med föreläsningar relevanta till patientområdet, varje vecka. Vi ger möjlighet att medverka i utvecklingsarbete/projekt samt läsa kurser. Inom patientområdet finns möjlighet till kompetensutveckling då vi har intermediäravdelning (IMA), endoskopienheten samt fler kirurgiska flöden.

Om tjänsten 
Vi arbetar i team sjuksköterska och undersköterska och har huvudansvaret för fyra patienter i varje team. Vi arbetar nära hälsoprofessionerna såsom sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Det finns olika möjligheter till tjänstgöring dag/kväll, dag/kväll/natt, natt. Vi arbetar enligt 24/7-avtalet som gäller för alla sjuksköterskor inom SLL. Vi erbjuder individuell inskolning, 6-8 veckor.

Vi söker
Vi söker dig legitimerad sjuksköterska som:

  • är intresserad av högspecialiserad vård
  • är patientfokuserad och har intresse för kvalitetsarbete
  • har intresse för utveckling både för patienten men även i din roll som sjuksköterska   

Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad sjuksköterska 
Meriterande: Tidigare erfarenheter inom hepatologi eller kirurgi är meriterande.

Välkommen med din ansökan önskar Ann-Sofie och Tina!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Ann-Sofie Thomassen 
Omvårdnadschef
070-1671123

Tina Pettersson 
Omvårdnadschef
072-584 08 63

Fackliga representanter
Vårdförbundet, Louise Pierre-Wuro, louise.pierre-wuro@sll.se

Dela detta jobb

Välkommen som ny eller erfaren sjuksköterska till oss på Vårdgolv Lever, Patientområde Övre buk

Karolinska Universitetssjukhuset