medrek.se

logga

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Företag Unicare
Regioner
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare Läkarhuset Öster i Jönköping AB

Unicare driver vårdcentraler som innehåller allmänspecialistmottagning, distriktssköterskemottagning, diabetes- och astma-/kolmottagning, mottagning för psykisk ohälsa, barnavårdscentral, mödravårdscentral och rehabilitering på 11 vårdenheter. samt företagshälsovård i Jönköping. Vårdenheterna ligger i södra och mellersta Sverige. Verksamheten omfattar idag ca 105.000 listade patienter och runt 440 medarbetare. Företaget värnar om kvalitet, kontinuitet, gott bemötande samt god tillgänglighet. Ständig verksamhetsutveckling är en självklarhet likväl som att verksamheten uppfyller respektive landstings primärvårdsuppdrag. 

Unicare är en av de största privata hälsoaktörerna i Norge. Företaget grundades 2008, har idag 1400 medarbetare totalt och ägs av ledningen tillsammans med externa investerare. För närmare information var god läs www.unicare.nu.

Är du vår blivande kollega?

Som distriktssköterska i primärvården erbjuds du ett varierande arbete. Du arbetar bland annat med telefonrådgivning och egen mottagning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar för ditt arbete men också ser till hela verksamhetens behov.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor som tillsammans verkar för att ge en god patientvård.

Vi kommer att kalla på intervjuer fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2020/35
Kontakt
  • Gabriella Orrgren, 010-2428221
Facklig företrädare
  • Fanny Djurström, 010-2428257
Publicerat 2020-11-02
Sista ansökningsdag 2020-12-02

Dela detta jobb

logga
Unicare Vårdcentral söker sjuksköterska/distriktssköterska

Unicare