medrek.se

logga

Undersköterskor för timanställning till äldreboende i Åkersberga

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Undersköterskor för timanställning till äldreboende i Åkersberga

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss.

Nu söker vi undersköterskor/vårdbiträden för timanställning till Enebacken, Åkersberga. 

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 lägenheter fördelade på tre plan. Verksamheten har inriktning somatik, demens samt kortis och växelvård. 

Verksamheten ligger vackert beläget i utkanten av Åkersberga med ett villaområde på ena sidan och åkerlandskap och skog på andra sidan. Det är lätt att komma ut i friska Det är goda kommunikations möjligehter  och gott om parkeringsplatser för besökare.

Varje plan är indelat i fyra hemtrevliga enheter med nio lägenheter i varje där det finns ett gemensamt kök och allrum. Lägenheterna är 29 kvadratmeter och består av ett trevligt rum med trinettkök samt rymligt badrum.

På entréplanet finns det två avdelningar avsedda för korttids- och växelvård. Avdelningar för personer med demenssjukdom finns på entréplanet, plan två samt halva plan tre. Längst upp (plan tre) finns även två avdelningar för personer med stort omvårdnadsbehov.

Arbetsbeskrivning:

Som timanställd undersköterska/vårdbiträde hos oss utför du sedvanliga arbetsuppgifter för omvårdnadspersonal inom äldreomsorg. Du utgår från den enskilde individens behov och önskemål. 

Egenskaper:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift (svenska). Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.        

Kvalifikationer:

Utbildad undersköterska eller tidigare erfarenhet av omsorgsarbete är meriterande.

Övrigt

Arbetstid/Varaktighet:  Timanställning 

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor kontakta: Verksamhetschef, Ewa Mail: ewa.svensson@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

logga
Undersköterskor för timanställning till äldreboende i Åkersberga

A&O Ansvar och Omsorg