medrek.se

logo

Undersköterskor för sommarvikariat till Capio Hemsjukvård

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Undersköterskor för sommarvikariat till Capio Hemsjukvård

Årets sommarrekrytering till Capio Hemsjukvård Stockholm har nu påbörjats! Vi på Capio Hemsjukvård söker fler duktiga undersköterskor till vårt engagerade team som vill arbeta under sommaren. Ta vara på sommarens alla dagar precis så som du vill, med arbete hos oss på kvällar och helger. Arbetet är på ett fast sommarschema under en överrenkommen period mellan veckorna 26–33. Hos oss får du möjlighet att utvecklas som undersköterska då arbetet innebär ansvarsfulla arbetsuppgifter som delegeras till dig. Vi erbjuder en god arbetsmiljö där du kommer att få förutsättningar att lyckas. Du får en väl planerad introduktion för att lära känna vår verksamhet och du får vidareutbildning i de områden du behöver via vår interna Academy. 

Vi hoppas att du söker dig till oss! 

Arbetsuppgifter 
Som undersköterska kommer du att utföra basal hemsjukvård i våra patienters hem. Arbetsuppgifterna är delegerade från sjuksköterska och innebär att administrera läkemedel, kontrollera blodsocker och ge insulin, lägga om sår, omvårdnad av stomier, sondmatning och andra viktiga arbetsuppgifter hemma hos patienten. Du dokumenterar i Take Care och använder Epsilon som hjälper dig att planera ditt arbetspass. Arbetet innebär mycket bilkörning. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst två års arbetslivserfarenhet. 
Det är meriterande om du har arbetat i hemsjukvård. 
Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. 

Personliga egenskaper 
Vi söker dig med god samarbetsförmåga, du är ansvarsfull, har ett stort engagemang och arbetar alltid för en god och patientsäker vård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Villkor 
Våra enheter finns i hela Stockholm, vilken enhet passar dig bäst? Se våra områden nedan.  

Vi utgår från dessa enheter i Stockholms län. 
Innerstan, Liljeholmen 
Söderort, Farsta Centrum 
Sydost, Haninge Centrum eller Nynäshamn 
Sydväst, Södertälje eller Vårby Gård 
Nordost, Täby 
Natten, Farsta Centrum

På Capio hemsjukvård arbetar du när vårdcentralen har stängt vilket innebär att din arbetstid är förlagd på kvällar och helger. Vi ansvarar även för natten och då utgår nattpersonalen ifrån Farsta kontoret, Söderort. Innan sommarvikariatet tillträder finns möjlighet att börja arbeta på en timanställning och det finns även möjlighet till fortsatt anställning efter sommaren.  

Vi strävar efter mångfald och vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. För att arbeta hos oss behöver du vara vaccinerad mot covid-19. Vi har kollektivavtal med Kommunal, tjänstepension, försäkringar och friskvårdsbidrag. 

Denna annons gäller för sommarvikariat en period under veckorna 26–33.  

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan, bestående av CV och ett personligt brev. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!  

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: 

Sommarjobb/Säsongsanställning

Omfattning: 

Deltid

Sysselsättningsgrad: 

4-8 veckor

Lön: 

Månadslön/timlön

Tillträde: 

Enligt överenskommelse

Om Capio

Capio – Nordens största privata vårdgivare
Capios vision är att förbättra hälsan för människor varje dag. Vi vill göra skillnad för våra patienter genom att se, lyssna och finnas här – idag och genom hela livet. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi vill ge dem kraften att finnas där för våra patienter men också för att utveckla vården i stort. I vårt dagliga arbete jobbar vi utifrån våra värderingar: Quality, Empowerment, Innovation och Social responsibility. De hjälper oss att uppfylla vårt patientlöfte om att vara en pålitlig partner – närvarande och nytänkande. Tillsammans förbättrar vi folkhälsan – en individ i taget!

Capio erbjuder ett brett och högkvalitativt vårdutbud genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Våra patienter kan även få hjälp via våra digitala tjänster. Capio är sedan 2018 en del av Ramsay Santé - en ledande vårdgivare med 36 000 medarbetare i fem länder. För mer information, besök capio.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Dela detta jobb

logo
Undersköterskor för sommarvikariat till Capio Hemsjukvård

Capio Hemsjukvård