medrek.se

Undersköterska till Stockholm Gastro Center på Sophiahemmet

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-06-18

Ansök nu

Undersköterska till Stockholm Gastro Center på Sophiahemmet

Beskrivning av tjänsten
En undersköterskas främsta arbetsuppgifter innefattar att assistera vid undersökningar, diska instrument, göra beställningar av allt som enheten nyttjar samt bokning av patienter.

Dokumentation görs i journalsystemet Take Care och bokningsärenden görs via 1177 och Take Care. Man arbetar som en del i ett team tillsammans med en endoskopist vid undersökningar. Man får, efter utbildning och med delegation, sätta infart (pvk) samt ge vissa läkemedel.

KVALIFIKATIONER
Vem är du?

Vi ser att du har några års arbetslivserfarenhet. Endoskopivana är meriterande. 

Anställningsvillkor:

  • Anställningsform: Tillsvidare 40 timmar i veckan

  • Tillträde: Enligt överenskommelse

  • Lön: Individuell lönesättning

OM FÖRETAGET
GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 500 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.

Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.

Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Mia Pengel | Kontaktperson

 Skicka email  0707762609

Dela detta jobb

Undersköterska till Stockholm Gastro Center på Sophiahemmet

GHP Specialty Care AB