medrek.se

logga

Undersköterska till Lambohovs vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Undersköterska till Lambohovs vårdboende

Om arbetsplatsen

Leanlink är förvaltningen som bedriver äldreomsorg i kommunal regi i Linköping. Här finns det cirka 1200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Linköpings kommun har lång och väletablerad erfarenhet av vård och omsorg för våra äldre invånare.     

Lambohovs vårdboende är en nyöppnad verksamhet som ligger på Tröskaregatan i Lambohov. Verksamheten har inriktning somatik och är uppdelad på två avdelningar där det kommer att ske samarbete mellan planen under vissa tider. På en somatisk avdelning har vårdtagaren ett omfattande behov av medicinskt avancerad vård och omsorg. Avdelningen kräver mer specialiserade åtgärder i form av medicinska sjukvårdsuppgifter och rehabilitering. Här kommer du utvecklas stort i din roll som specialistundersköterska då du får möjlighet att använda all din kompetens i praktiken. 

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi på Lambohovs vårdboende sex stycken nya kollegor som vill vara med och starta upp en ny verksamhet. Vi söker både dig som vill arbeta dag/kväll/helg och även dig som vill arbeta natt. Samtliga tjänster är tillsvidare och du kan själv önska sysselsättningsgrad, vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid. 

Då Lambohovs vårdboende är en nyöppnad verksamhet förväntas du bidra till att bygga och upprätthålla ett strukturerat arbetssätt. Inom Leanlink strävar vi ständigt efter att utveckla våra verksamheter. Därför kommer du, tillsammans med dina kollegor, arbeta för att kontinuerligt förbättra verksamheten och dess arbetssätt utefter målgruppens behov. 

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov.  Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. Du kommer att arbeta för att skapa möjlighet till social samvaro och delta i olika aktiviteter exempelvis sång, matlagning och trädgårdsarbete. I tjänsten som undersköterska ingår även omvårdnadsuppgifter vilket innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor samt medicinska insatser. 

Vi arbetar utifrån IBIC (individens behov i centrum) och med individens bästa i fokus. Vårt arbete präglas även av ett salutogent förhållningssätt vilket innebär att se till det friska och locka fram personens egna förmågor. 

I tjänsten kommer du få möjlighet till utveckling i din roll då du kommer att bli tilldelad ett kontaktmannaskap för ett antal individer. Detta innebär att du deltar vid välkomstsamtal där du tillsammans med kunden planerar stödinsatser. Du ansvarar för kundens genomförandeplan och dokumenterar i systemet Treserva. I rollen ingår det även att ha en nära kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd utbildning inom vård och omsorg, samt erfarenhet av arbete eller praktik inom området. Du har också kunskap om salutogent förhållningssätt, och har du kännedom om lågaffektivt bemötande ser vi det som meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbetssättet IBIC. Vi ser också att du har erfarenhet av att arbeta med delegerande sjukvårdsuppgifter. 

Arbetet inom äldreomsorgen innefattar mycket kundkontakter och dokumentation, vilket innebär att vi har ett krav på att du kan kommunicera muntligt och skriftligt i det svenska språket. Du har förmåga att använda digitala verktyg i ditt arbete och det är meriterande om du har erfarenhet av att dokumentera i journalsystem.

Vi söker dig som visar positivt engagemang och kreativitet när vi startar upp det nya vårdboendet i Lambohov. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och skapar delaktighet och samsyn kring verksamheten. Du är kreativ och kommer med nya idéer och angreppssätt och tar egna initiativ till aktiviteter. Du behöver kunna sätta dig in i varje individs behov vilket ställer krav på att du är lyhörd för både kunder såväl som kollegor. Vidare är du van vid att samarbeta med andra, men är också självgående och driver ditt arbete på ett effektivt sätt. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Sysselsättningsgrad: 100% eller önskad sysselsättning

Antal lediga befattningar: 6 st

Ref. nr: 10105

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Lambohovs vårdboende

Linköpings kommun