medrek.se

Undersköterska till Laboratorier för närvård och preanalys

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Undersköterska till Laboratorier för närvård och preanalys

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Vi erbjuder  

Karolinska Universitetslaboratoriet och funktionsområdet laboratorier för närvård och preanalys (LNP), som täcker hela södra Stockholm, söker nu en ny medarbetare för vikariat med tillträde snarast möjligt.

Om tjänsten  

På LNP möter vi patienten i samband med provtagning . Vi har även en stor del i den preanalytiska hanteringen av prover.  

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal. Du erbjuds trevliga arbetskamrater och personlig utveckling. LNP driver även ett hälsoprojekt för att våra medarbetare ska kunna ta hand om sig själva och varandra.  

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering men kommer att vid semestrar och sjukdommar att få hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom sektionen.  

Arbetsuppgifterna består av:  

Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn,  

Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.  

Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.  

Arbete med flödesförbättringar enligt LEAN.  

Arbetsort: Dalens sjukhus, Farsta och Bagarmossen

Vi söker  

Vi söker dig som har en utpräglad servicekänsla och förmåga att sätta dig in i både patientens, kundens och verksamhetens behov och kan ge en bra service.  

Kvalifikationer  

Du som söker tjänsten skall vara undersköterska. Ett intresse av patientarbete och provtagning inom laboratoriemedicin ser vi som en självklarhet och kunskaper inom flödesförbättringsarbete är meriterande.  

Välkommen med din ansökan! 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Fahima Huda 
Sektionschef
072-4698914

Dela detta jobb

Undersköterska till Laboratorier för närvård och preanalys

Karolinska Universitetssjukhuset