medrek.se

Undersköterska till kirurgi/urologi avdelning

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Undersköterska till kirurgi/urologi avdelning

Är du en Undersköterska som vill börja jobba på en av Karolinskas mest välfungerande vårdavdelningar? Har du ett stort intresse för högspecialiserad kirurgi och vill utveckla detta? Då har du kommit rätt.

 

Vi erbjuder
Hos oss arbetar sedan flera år tillbaka en stabil arbetsgrupp som består av endast ordinarie personal och ingen externbemanning. På avdelningen har vi ett fint arbetsklimat och tycker om att ha roligt på jobbet. Vår målsättning är att erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete, där du i tätt samarbete med kollegor av olika professioner bedriver rehabilitering och behandling. Genom fungerande rutiner, delaktighet och kompetenta medarbetare skapar vi tillsammans den bästa och roligaste arbetsplatsen.

Som Undersköterska hos oss får du minst 2 veckors introduktion med ett utarbetat introduktionsprogram.

Om tjänsten
Vi bedriver världsledande robotkirurgi och högspecialiserad vård till patienter med urologiska sjukdomar. Vi har ett stort uppdrag inom Stockholmsregionen och är bland annat ensamutförare av kirurgi för avancerad blåscancer och avancerad rekonstruktion av urinvägarna. Vårt främsta uppdrag är planerad kirurgi, men vi tar även emot patienter som är i behov av akutvård. Det är ett effektivt flöde på avdelningen med hög läkartillgänglighet. Vår avdelning har 15 vårdplatser och i varje team om fem patienter ingår en sjuksköterska och en-två undersköterskor.

Hos oss arbetar du tvåskift. (dag, kväll och helg)

Vi söker
Vi söker dig som är Undersköterska med stort intresse för kirurgi. Du har förmågan att lyssna, förstå, sätta gränser och motivera. Du är ansvarstagande och arbetar på ett lösningsfokuserat sätt. Varierande arbetsuppgifter är för dig en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer 
Krav:  Utbildad Undersköterska. Mycket god kunskap i svenska tal och skrift.

Förmåner
Trygg anställning genom kollektivavtal och försäkringar
Friskvårdsbidrag
Karolinskas egna personalgym

Välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla: 
 

1. Personligt brev  

2. CV

3. Betyg från gymnasie/komvux eller extern undersköterskeutbildning.

Tema Cancer är ett av de största av Karolinska Universitetssjukhusets teman. Tema Cancer bedriver sin verksamhet huvudsakligen i Huddinge och Solna, men har även verksamhet på Danderyds sjukhus. Tema Cancer har cirka 2 000 medarbetare och utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.  

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för patienten. Vårt nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se
 

Kontakt

Mathilda Stendahl 
Omvårdnadschef
070-0038991

Frida Wändesjö 
Omvårdnadschef
08-517 745 42

Fackliga representanter
Kommunal Rohie Drammeh tel. 08-517 745 42

Referensnummer
164606

 

Dela detta jobb

Undersköterska till kirurgi/urologi avdelning

Karolinska Universitetssjukhuset