medrek.se

Undersköterska till IBD Mag- och tarmmottagning

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Undersköterska till IBD Mag- och tarmmottagning

Om oss 
Patientområde Gastro, Hud och Reuma bedriver högspecialiserad vård och forskning. IBD mottagningen tillhör patientflöde Gastro och vi utreder och behandlar patienter med inflammatoriska tarmsjukdomar. Mottagningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv. Sammanhållningen är god och vi värderar samarbetsförmåga och intresse för utveckling högt. Välkommen till ett glatt och trevligt team!

Om tjänsten 
Som undersköterska kommer du att arbeta i nära samarbete med sjuksköterskor och läkare. I tjänsten ingår bland annat patientarbete med provtagning, assistering med sigmoidoskopier, telefonrådgivning (TeleQ) hantering av e-tjänster via 1177.se samt vissa administrativa uppgifter så som att boka och kalla patienter.

Arbetstiderna är endast dagtid och utan helgtjänstgöring.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram samt möjlighet till kompetensutveckling.

Vi söker 
Dig som har intresse för gastroenterologisk vård och omvårdnad. Du har minst 5 års erfarenhet som undersköterska och känner dig trygg i din yrkesroll. Du kan arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Du har ett positivt förhållningssätt till dina patienter, kolleger och arbetsuppgifter. Du är initiativtagande, nytänkande och positivt till förändring.

Kvalifikationer 
Krav: Utbildat undersköterska med minst 5 års yrkeserfarenhet, erfarenhet av mottagningsarbete. 
Meriterande: Erfarenhet av gastroenterologi

Urval sker löpande i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 

I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Annina Kangas-Niemi 
Chefsjuksköterska
072 -254 22 86

Dela detta jobb

Undersköterska till IBD Mag- och tarmmottagning

Karolinska Universitetssjukhuset