medrek.se

Undersköterska till Bergvikens trygghetsplatser

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-25

Ansök nu

Undersköterska till Bergvikens trygghetsplatser

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Socialförvaltningen har medborgarnas behov i centrum och utgår ifrån socialnämndens vision "Meningsfullt liv i Luleå". Med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål.

Socialförvaltningen är indelad i verksamhetsområdena Vård och omsorg, Hälso- och sjukvård samt Individ och familjeomsorg.

Vi söker en undersköterska till avdelningar för trygghetsplatser på Bergvikens vård- och omsorgsboende.


ARBETSUPPGIFTER
Arbetet innebär att du ger stöd och service utifrån brukarens individuella behov samt ansvarar för att brukaren får en god omvårdnad. Du arbetar i team med olika yrkesprofessioner, för att ge brukaren bästa möjliga stöd utifrån hens behov, resurser och möjligheter.

Med fokus på brukaren ska du med hjälp av vår gemensamma värdegrund arbeta för att utveckla välplanerade och flexibla lösningar. Dokumentation är en viktig arbetsuppgift och du ansvarar för att dokumentera i Treserva enligt socialtjänstlagen.

Avdelningar med trygghetsplatser är avsedda för patienter/brukare med ett ökat vårdbehov under en begränsad tid. Patienter/brukare kommer från sjukhuset alternativt akut från hemmet och då det är bedömt att de inte behöver sluten vård på sjukhus. Trygghetsplatserna ska möjliggöra att patienten/brukaren ska bli sitt bästa jag och kunna återvända till hemmet. Du har på avdelningen ett nära samarbete med enhetschef, sjuksköterska och rehabiliteringsteam. Som undersköterska på avdelningen får du god kunskap i korttidsprocessen och har även en kontinuerlig kontakt med resursteamet och hemsjukvårdsteamet som ska tillgodose ett utökat behov av vård och omsorg i hemmet efter vistelse på trygghetsplatser.

Arbetstiderna är varierande dag/kväll/helg samt integrerad natt.


KVALIFIKATIONER
Du är undersköterska med gymnasieexamen inom vård och omsorg samt erfarenhet, gärna inom området för hälso- och sjukvård. I din utbildning har du förvärvat kunskap av provtagning, såromläggning samt kateterisering exempelvis genom kursen akutsjukvård eller hemsjukvård.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga, ett positivt synsätt samt engagemang mot både brukare, närstående och arbetskamrater. Som person är du förändrings- och utvecklingsinriktad, engagerad och lyhörd mot brukare och närstående samt har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Du har god datavana och dokumentationsförmåga samt förmåga att förstå, läsa, tala och skriva svenska. Du är flexibel, ansvarsfull samt innehar god empatisk förmåga. Som medarbetare tar du ansvar för din hälsa för att klara av arbetet i vård och omsorg.

Bifoga dina betyg för att styrka ditt CV.


ÖVRIGT
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Undersköterska till Bergvikens trygghetsplatser

Luleå kommun , Socialförvaltningen