medrek.se

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-30

Ansök nu

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

Är du barnspecialistundersköterska eller undersköterska med erfarenhet av barnsjukvård? Vi på Astrid Lindgrens Barnsjukhus söker nu undersköterskor för tidsbegränsad anställning till dag respektive natt.

Vi erbjuder
En trivsam arbetsmiljö med högt i tak och hjälpsamma arbetskollegor i ett fantastiskt team! Här blir du en viktig del av vårt tvärprofessionella team, där vi sätter barnet och familjen först. Du erbjuds en individuellt anpassad introduktion samt kontinuerliga internutbildningar. 

Om tjänsten 
Här vårdar vi barn som är inneliggande för bland annat trauma, tumörer, epilepsi, neurologiska utredningar, frakturer och högspecialiserad barnortopedi. En viktig del i arbetet är att skapa trygghet för barnen och deras närstående, vilket förutsätter att du som undersköterska har hög social kompetens och en fingertoppskänsla för barnens specifika behov.

Vi erbjuder tidsbegränsad anställning till dag respektive natt, med möjlighet att arbeta blandad dag och natt om intresse finns. Annonsen avser visstidsanställningar med varaktighet till och med januari 2020 samt ett vikariat som sträcker sig till och med april 2020. Vi jobbar 2/5 helger.

Tillträde sker snarast, enligt överenskommelse.

Vi söker dig som

  • Har ett positivt förhållningssätt till våra patienter, kollegor och arbetsuppgifter
  • Ständigt sätter patienten i centrum
  • Är du ansvarstagande, har förmågan att prioritera och ta egna initiativ
  • Har du goda kommunikationsfärdigheter för barn i alla åldrar
  • Är van att arbeta teambaserat och tillsammans med olika personalkategorier

Stämmer dessa påståenden in på dig?  Varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer 
Krav: Utbildad undersköterska med examen från Vård-och Omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens.  Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift, är en förutsättning för tjänsten. 
Meriterande: Utbildad barnspecialistundersköterska.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  

Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Jessica Widegren 
Omvårdnadschef
08-51777627
070-003 88 89

Fackliga representanter
Mona Westerberg-Landegren 08-51777627

Dela detta jobb

Undersköterska till Astrid Lindgrens barnsjukhus, slutenvården- barnneurologi, barnneurokirurgi och barnortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset