medrek.se

logga

Undersköterska till Äldreboende i Tranås, Natt tjänst 73,4 %

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Undersköterska till Äldreboende i Tranås, Natt tjänst 73,4 %

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu undersköterska, natt, till vår verksamhet Råsvägen i Tranås.

 

Råsvägen är ett äldre- och demensboende i Tranås med Svartån ett stenkast från huset. På Råsvägen finns det 54 lägenheter i två våningar fördelat på 6 avdelningar.  Fyra avdelningar har demensboende som inriktning. En annan avdelning har psykiatrisk vård och en sjätte är ett vanligt äldreboende. 

 

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande.

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 73,4% med tjänstgöring natt. Tillsvidare, provanställning tillämpas.
Tillträdesdatum: snarast eller enligt ök.

 Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

 

Har du frågor angående anställning på Råsvägen kontakta:
Verksamhetschef, Eva Örnskog
Mail: eva.ornskog@ansvarochomsorg.se Telefon: 0722-440 486

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Äldreboende i Tranås, Natt tjänst 73,4 %

A&O Ansvar och Omsorg