medrek.se

logga

Undersköterska till Äldreboende Daljunkaregården

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-31

Ansök nu

Undersköterska till Äldreboende Daljunkaregården

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu undersköterskor till vår verksamhet Daljunkaregården i Falun.

Daljunkaregården är ett vård och omsorgsboende för personer med höga omvårdnadsbehov. Boendet ligger trevligt beläget i centrala Falun och har 41 boendeplatser. 

 

Kvalifikationer:

Som person är du självständig, ansvarsfull, god initiativförmåga, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom demensvård/äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar.

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet 75% med varierad tjänstgöring dag/kväll och helg,. Tjänsterna är tillsvidare, provanställning tillämpas. Tillträdesdatum: enligt ök

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Sista ansökningsdag är 220831 men intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Daljunkaregården kontakta:
Samordnare Tina Lintula Mail: tina.lintula@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

logga
Undersköterska till Äldreboende Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg