medrek.se

Undersköterska till akutsjukvården inom Tema Neuro i Huddinge

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Undersköterska till akutsjukvården inom Tema Neuro i Huddinge

Är du Intresserad av neurologi och akutsjukvård och vill utvecklas in din roll som undersköterska på en plats där inget arbetspass det andra lik?  Sök till oss på Neuro 1!

Om oss

Inom Patientområde Neurovaskulära sjukdomar inom Tema Neuro bedrivs behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke, men också vård och forskning av mer ovanliga neurologiska-tillstånd och kärlsjukdomar i hjärnan. Vårt primära uppdrag är att ge specialistvård till patienter som drabbas av ocklusioner eller blödningar i hjärnan.

Vi tar emot patienter i behov av högspecialiserad strokesjukvård från stora delar av Stockholmsområdet såväl som närliggande landsting. Vår larmverksamhet bedrivs dygnet runt. På vår avdelning finns även en akut övervakningsenhet, NAVE, en intermediärvårdsenhet där vi har en medelvårdtid på ca 1,5 dygn. Vi ser en stadig utveckling och att medelåldern på våra patienter sjunker vilket kan förklaras med vårt specialistuppdrag att driva komplex neurologisk vård.

Vi erbjuder 

 • Möjlighet att jobba med strokevård i framkant. Vill du utveckla din spetskompetens inom akutneurologi är det till oss du ska komma!
 • Glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av neurologi, akutsjukvård och ledarskap
 • Personligt anpassad inskolning, temagemensam introduktionskurs inom neurologi.
 • Regelbundna internutbildningar över året
 • Vi kommer under 2019 att arbeta vidare med att tydliggöra utvecklingsmöjligheterna för undersköterskor och införa Region Stockholms kompetensstege för professionen inom verksamheten.  

Om tjänsten

Att jobba hos oss på Neuro 1 förväntas en hög kompetens i medicinsk teknik då vi bland annat arbetar med Cough Assists, NIV och Trackeotomier. VI växer och hos oss har du en unik möjlighet att vara med och utveckla verksamheten och den akuta strokevården.

Vi söker nu undersköterska för tillsvidareanställning. Möjlighet finns till dag samt natt.  Tjänstgöring innebär 2 av 5 helger på dagen och 1 av 3 helger på natten.  Vi arbetar med fasta schemarader och vårt mål är att skapa en hållbar schemaläggning som utvärderas regelbundet.

Vi söker

 • Vi söker dig med erfarenhet och genuint intresse for neurologi och akutsjukvård. 
 • Du har lätt för att sätta sig in i andras situation, är lyhörd inför andras behov; känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt.
 • Tar eget ansvar för ditt arbete, är trygg i dig själv och håller dig positiv i pressade situationer 
 • Hjälper kollegor, tar egna initiativ utifrån gemensamma mål och rycker in där det behövs 
 • Vi vill ha dig som vill vara med och utveckla tillsammans med oss Stockholms bästa strokevård framåt.

Kvalifikationer

Utbildad undersköterska med examen från Vård-och omsorgsprogrammet (2500 gymnasiepoäng) eller utbildning som bedöms ge motsvarande kompetens 

Erfarenhet av att arbeta inom akutsjukvård.

Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift 

Meriterande med erfarenhet inom neurosjukvård

Välkommen med din ansökan!

 För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

 • Personligt brev
 • CV
 •  Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall)  

         -Yrkeslegitimation

         -Bevis om specialistkompetens  

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med löpande urval.

Observera att då en del av våra patienter är minderåriga kommer utdrag ur belastnings- och misstankeregister att göras innan eventuell anställning.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se
 

Kontakt
Charlotte Segrell 
Omvårdnadschef
072-5840621

Caroline Bengmark 
Omvårdnadschef
072-584 06 18

Fackliga representanter
Kerstin Norén - kerstin.noren@sll.se

Referensnummer
164457

 

Dela detta jobb

Undersköterska till akutsjukvården inom Tema Neuro i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset