medrek.se

Undersköterska/steriltekniker

Regioner
Utgår

2021-06-28

Ansök nu

Undersköterska/steriltekniker

Detta är vi:
Under 2021 storsatsar GHP på ett gemensamt ortopediskt och ryggkirurgiskt center i Malmö. Dagens två kliniker GHP Ortho Center Skåne och GHP Spine Center Skåne kommer tillsammans att bilda en ny klinik vid Arenaområdet i Hyllie. Vi fortsätter utveckla konceptet högspecialiserad vård av bästa kvalitet och med mycket hög patientnöjdhet. Genom att bygga ett helt nytt specialistcentrum kommer vi kunna erbjuda fler patienter ett professionellt och individuellt omhändertagande.

Vi inleder rekryteringen till kliniken genom att redan nu bjuda in dig som är undersköterska och eller steriltekniker att anmäla ditt intresse för detta arbete. Tillträde är under sista kvartalet 2021.

Ditt arbete kommer att bestå av rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av höggradigt rent och sterilt gods till både mottagning och operationsenhet. Utöver detta har du även andra arbetsuppgifter som t ex lagerhållning. Verksamhetsanpassad planering och kvalitetskontroller är viktiga delar i arbetet.

Vi arbetar dagtid måndag-fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • ser en utmaning och glädje i att arbeta i en helt ny verksamhet, med möjlighet att påverka ditt arbete

  • är utbildad undersköterska med inriktning mot operation och sterilteknik

  • har god IT-vana

  • har en flexibel personlighet, är lösningsfokuserad, arbetar självständigt och har lätt att kommunicera och samarbeta

  • är positiv till att delta i kvalitets- och utvecklingsarbete

  • erfarenhet av ortopedi är meriterande

Gå in på vår hemsida www.ghp.se/skane för att läsa mer om och anmäla ditt intresse.

Du är också mycket välkommen att kontakta vår HR-chef

Mail: ann-kersti.adolfsson@ghp.se
Telefon: 0706 04 34 98

Om företaget
GHP är en svensk börsnoterad sjukvårdskoncern med ca 700 anställda. Vi bedriver vård vid specialistkliniker i Sverige, Danmark, Kuwait och Förenade Arabemiraten (UAE). GHP startades 2006 med ambitionen att förbättra vården i Sverige genom specialiserade kliniker med kvalitet i världsklass.
Varje klinik specialiserar sig på en enskild patientgrupp, vilket leder till en högre effektivitet och kvalitet. Detta är fundamentet för klinikernas och GHP:s verksamhet – ”Kvalitet genom specialisering”.
Vi anser att det bästa sättet att öka kvaliteten och effektiviteten i den svenska vården är att flytta ut den vård som inte behöver akutsjukhusets resurser till specialiserade kliniker fokuserade på enskilda patientgrupper. Dessa kliniker skall bemannas av alla de olika yrkesgrupper som patientgruppen kan behöva träffa. På så sätt ökar vi sannolikheten att patienten inte behöver leta vidare efter vård och vi gör det möjligt med teamarbete kring patientens åkomma. Våra kliniker är huvudsakligen lokaliserade till Stockholm, Göteborg, Skåne, Köpenhamn och Förenade Arabemiraten.

Dela detta jobb

Undersköterska/steriltekniker

GHP Specialty Care AB