medrek.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 24, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 24, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Avdelning 24 i Sundsvall är en internmedicinskvårdavdelning med 16 vårdplatser. Avdelningen inrymmer nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi och reumatologi. Vi kan erbjuda dig mycket varierande, utvecklande och intressanta arbetsuppgifter tack vare de olika specialiteterna som är representerade på avdelningen.

Nu söker vi undersköterskor för sommarvikariat med start 2022-06-06 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

För oss står patienten i centrum och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar, internutbildning och patientsäkerhet. På avdelningen är det ett trevligt arbetsklimat, gott samarbete och nära till skratt. Du kommer att arbeta med vanligt förekommande undersköterskeuppgifter på medicinskvårdavdelning, som patientomvårdnad, provtagning, riskbedömningar, kontroll av vitalparametrar, assistera vid undersökningar, dokumentation och fylla på förråd etc.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat. Du som söker behärskar det svenska språket i så väl tal som skrift. Har du erfarenhet av arbete på sjukhus är det meriterande för sommarvikariatet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi ser att du som person är du trygg, stabil och har god självinsikt. Du kan skilja på det personliga och professionella och förhåller dig till det som är anpassat för situationen. Det är viktig för oss att du kan arbeta bra såväl självständigt som i samarbetet med kollegor. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt, har ett bra bemötande och är serviceinriktad genom att du är uppmärksam och tillmötesgående och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande - så sök redan idag!

När du inkommer med din ansökan ska du bifoga betyg samt examensbevis/diplom.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

John During

Kommunal Västernorrland

Telefon: +4660183800

E-post: john.during@rvn.se

Sara Nyström

Enhetschef

Telefon: +4660183803

E-post: sara.nystrom1@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, sommarvikariat, Medicinavdelning 24, Sundsvall

Region Västernorrland