medrek.se

logga

Undersköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-28

Ansök nu

Undersköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Norr har ett sjukhus och sex regiondrivna hälsocentraler. I området finns en privat vårdcentral samt en kommun. Närsjukvårdsområde Norr har cirka 530 medarbetare och två verksamhetschefer.

På Akutmottagningen i Örnsköldsvik är vi cirka 55 anställda, fördelat på 35 sjuksköterskor och 20 undersköterskor.

Vi söker nu vikarierande undersköterskor till vår verksamhet inför sommaren 2023!

Arbetsuppgifter

På akutmottagningen arbetar vi i team om undersköterska och sjuksköterska. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar. I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken, t. ex. ATSS. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Vi använder oss av en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med akut och sjukvårdsinriktning samt med yrkeserfarenhet inom akutsjukvård. Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Studerar du till läkare eller sjuksköterska är du välkommen att söka förutsatt att du avslutat termin 4. För sjuksköterskestuderande från Umeå universitet är avslutad termin 3 tillräckligt för detta sommarvikariat.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du är en trygg och stabil person med god självinsikt. Vi ser också att du trivs att arbeta i en föränderlig miljö och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har ett strukturerat arbetssätt och arbeta bra såväl självständigt som i samarbete med kollegor. Vi ser det som självklart att du värdesätter god teamsamverkan och bidrar till god stämning i arbetsgruppen.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi hanterar ansökningarna löpande så sök gärna redan idag.

Till din ansökan ber vi dig bifoga CV och personligt brev samt dina betyg.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-28

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Malin Sjödin

Enhetschef

Telefon: +4666089531

E-post: malin.sjodin@rvn.se

 

Marie Nordin

Kommunal Västernorrland

Telefon: 0660-891 36

Dela detta jobb

logga
Undersköterska, sommarvikariat, Akutmottagningen, Örnsköldsvik

Region Västernorrland