medrek.se

Undersköterska rotationstjänst inom Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-29

Ansök nu

Undersköterska rotationstjänst inom Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Om oss
Vi söker medarbetare för en rotationstjänst inom Tema Akut och Reparativ medicin. På vårdavdelning C9/ Rekonstruktiv Ortopedi bedrivs vård 24/7 på 14 vårdplatser och vi vårdar patienter med ryggsjukdomar, artroplastik, extremitetsdeformiteter och muskuloskeletala tumörer som är i behov av högspecialiserad vård samt kirurgisk behandling.

På avdelningen vårdar vi patienter före och efter operation. Vårdtiden varierar mellan ett till flera dygn. Vi som arbetar på avdelningen är bland annat läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, farmaceut, fysioterapeuter, arbetsterapeut och konsulterande läkare. Det finns även kurator att tillgå för patienter och närstående om så önskas.

Vår kliniska utbildningsavdelning (KUA) är en integrerad del av avdelningen. På KUA samarbetar olika studentkategorier under handledning med syftet att lära av och om varandras kompetensområden för att stärka det interprofessionella lärandet. Här praktiserar läkare, fysioterapeut, och sjuksköterskesstudenter i interprofessionella team runt patienten.

Avdelning Trauma akutkirurgi och ortopedi är en vårdavdelning som bedriver vård 24/7 med 28 vårdplatser och vårdar patienter som har multipla traumatiska skador och /eller akutkirurgiska besvär. Våra patienter kommer in akut till sjukhuset och vi vårdar dem direkt från Intensivakuten, traumarummet eller IVA. Vi vårdar akutkirurgiska patienter pre- och postoperativt. Vårdtiden kan variera mellan några timmar och flera dygn. Vi har fyra vårdplatser med möjlighet till högre övervakningsnivå för trauma patienterna i det multidisciplinära skedet. Vi är undersköterskor, läkare, sjuksköterskor, farmaceut, fysioterapeuter, arbetsterapeut och konsulterande läkare som arbetar tillsammans i team.  Vi har även nära samarbete med kurator, stomisjuksköterska, smärtsjuksköterska och dietist.

Inom båda verksamheter sker en tidig rehabilitering med syfte att människan som vårdas så snart som möjligt kan återgå till sitt ordinarie liv. Detta innebär tex att vi arbetar aktivt med mobilisering och rörelse.

Hos oss på Tema Akut och reparativ medicin har alla medarbetare en individuell kompetensplan och med ett närvarande ledarskap arbetar vi för att skapa den bästa arbetsplatsen och vården för våra patienter.

Vi erbjuder
Ett varierande och utvecklande arbete inom elektiv- och akutsjukvård. Tjänsten innebär att man har möjlighet att arbeta på bägge avdelningarna 50% var av sin arbetstid. Detta ger en stimulerande och spännande arbetsplats med fina och kompetenta kollegor. Arbetet är varierande och du kommer att ha möjligheter till utveckling i form av interna utbildningar samt att ge en god omvårdnad till våra akut sjuka patienter. Arbetssättet gör att du får en bred kompetens inom pre- och postoperativ vård av ortopediska och kirurgiska patienter. Specifik kompetens avseende mobilisering av komplicerade frakturer och andra kirurgiska skador.

Läs mer om Karolinskas förmåner här.

Vi söker

  • En flexibel, samarbetsvillig, energisk och stabil person
  • Du är prestigelös och vill engagera dig i vårt fortlöpande arbete
  • Tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat.
  • Kommunicerar med kollegorna i teamet.
  • Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.
  • Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • Känner och uttrycker en positiv attityd till sitt arbete, verksamheten och/eller organisationen.
  • Handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer.

Kvalifikationer

Krav: 
-Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. 

-Erfarenhet av att arbeta som undersköterska inom akutsjukvård.

Meriterande med erfarenhet från akutsjukvård och från rehabilitering.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande och anställning kan komma att ske innan annonsens sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Undersköterska rotationstjänst inom Tema Akut och Reparativ Medicin, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset