medrek.se

logga

Undersköterska natt till Ekhults vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-25

Ansök nu

Undersköterska natt till Ekhults vårdboende

Vill du förbättra vardagen, framtiden och livskvaliteten för Linköpingsborna? Hos oss kan du kombinera viktiga uppdrag med en meningsfull vardag. Välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter

Vår målsättning är att de som bor på Ekhults vårdboende ska få den hjälp och det stöd de behöver för att klara sin dagliga livsföring och att vi tillsammans skapar en meningsfull vardag. Det finns även möjlighet till social samvaro med andra, eller om man vill, enskilda aktiviteter för den som bor här. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av att göra detta möjligt. Tillsammans med våra kollegor skapar vi bra dagar tillsammans.

Arbetet som undersköterska inom Leanlink innebär att tillgodose kundernas individuella behov av omsorg. Omvårdnadsarbetet innefattar exempelvis hjälp vid förflyttningar, personlig hygien, olika serviceinsatser samt medicinska arbetsuppgifter. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden och ett salutogent förhållningssätt, att se till det friska och locka fram personens egna förmågor.

I arbetet ingår också att du är kontaktperson för ett antal individer vilket innebär att ni planerar stödet och hjälpen tillsammans. Du deltar vid välkomstsamtal samt upprättar och reviderar genomförandeplaner och dokumenterar i systemet Treserva. Du har kontakt med anhöriga och andra samverkansparter. Det finns även möjlighet för dig att få en ombudsroll, vilket innebär att du har ett särskilt ansvar för ett område som vi gemensamt kommer fram till utifrån din kunskap och dina intressen. Denna tjänst innebär arbete natt. 

Din arbetsplats

Leanlink Äldreomsorg har cirka 1 200 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Vi är det kommunala alternativet som bedriver verksamhet utan vinstintresse, med stor öppenhet och möjlighet till insyn för allmänheten. Vi har en lång tradition och erfarenhet av äldreomsorg. Vi arbetar utifrån IBIC, Individens Behov I Centrum, med individens bästa i fokus.

Vi är stolta över våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att bland annat erbjuda hälsoförmån och goda möjligheter till kompetensutveckling. Arbetet är meningsfullt och omväxlande. Du kan önska sysselsättningsgrad vilket innebär att du själv kan välja om du vill arbeta hel- eller deltid.

Ekhults vårdboende ligger vackert beläget i Ljung strax utanför Ljungsbro. Vårdboendet har inriktning demens och vi har 20 lägenheter integrerade i boendet med gemensamhetsutrymme i form av vardagsrum och kök där boende och personal kan träffas, umgås och ha sociala aktiviteter tillsammans. Vi söker nu dig som är undersköterska och ser charmen med att arbeta en bit utanför Linköping och vill bli en del av vårt arbetslag.  

Du som söker

Du som söker till oss ska ha en fullgjord och godkänd undersköterskeutbildning. För tjänsten krävs att du har erfarenhet av att ha arbetat med ett salutogent förhållningssätt samt delegerade sjukvårdsuppgifter. Det är meriterande om du har arbetat inom äldreomsorgen samt med lågaffektivt bemötande, rehabiliteringsinsatser och arbetat med det nationella kvalitetssystem inom äldreomsorgen såsom BPSD och Senior alert. 

Du behöver kunna kommunicera  såväl muntligt som skriftligt det svenska språket då arbetet som undersköterska innefattar mycket kontakter med anhöriga som externa samarbetspartner samt dokumentation i diverse olika digitala system och journaler. 

För att ta dig till verksamheten behöver du ha B-körkort och tillgång till bil då den kommunala kollektivtrafiken inte finns att tillgå.  

Vi strävar efter att skapa en så hemlik miljö som möjligt som präglas av lugn och trygghet, därför är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll och har en personlig mognad. Du behöver kunna möta varje individs behov genom att sätta dig in i dennes perspektiv och situation. Vi ser också att du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter istället för hinder. Det är också viktigt att du är van vid att samarbeta och är lyhörd både mot kollegor och kunder.

Vill du vara med och skapa bra dagar med oss – välkommen med din ansökan! 

Övrig information

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 53,38%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 10947

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Undersköterska natt till Ekhults vårdboende

Linköpings kommun