medrek.se

logga

Undersköterska/ Gipstekniker, Ortopeden, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-06

Ansök nu

Undersköterska/ Gipstekniker, Ortopeden, Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård somatik samordnar länssjukvården för den specialiserade somatiska vården i Region Västernorrland. Området somatik består av elva länssjukvårdsverksamheter. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik och ett antal mottagningar förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 2 400 anställda.

Ortopedklinikens mottagning vid Sundsvalls sjukhus tillhör länsverksamhet ortopedi. Vi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. På vår mottagning tar vi emot patienter som behöver ortopedklinikens olika specialistkunskaper. Vi söker nu en till undersköterska med inriktning mot gipsteknik till vårt team!

Arbetsuppgifter

Hos oss erbjuds du utveckling som undersköterska och gipstekniker. Vi är en relativt liten enhet med stor potential och med kunniga kollegor! Du jobbar både självständigt med egna patienter men även tillsammans med sköterskor och läkare.

Du kommer arbeta självständigt med ansvar för egna arbetsuppgifter. Gemensamt med kollegorna ansvar ni för enhetens alla arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat suturtagning, såromläggning, gipsning samt bokning och kallelser av patienter. Förbereda och assistera vid läkarmottagning, delta i utbildning för enhetens AT-läkare. För att du skall känna dig trygg i rollen som undersköterska hos oss erbjuder vi dig en god inskolning och om det behövs gipsteknikerutbildning. Din arbetstid är förlagd, dagtid måndag till fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst tre års erfarenhet. Betyg/diplom för detta ska bifogas i ansökan. Det är meriterande om du har goda kunskaper i NCS Cross, Gipsteknikerutbildning, vana från mottagningsarbete.
Du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då du kommer att dokumentera patientbesöken. Det är meriterande om du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är en noggrann och stabil person som har en god samarbetsförmåga. Du ska arbeta strukturerat och kunna driva arbetet framåt. Naturligtvis arbetar du för ett positivt klimat i arbetsgruppen.


Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

logga
Undersköterska/ Gipstekniker, Ortopeden, Sundsvall

Region Västernorrland