medrek.se

Underläkartjänst *2020* Anestesi och Intensivvård

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-06-24

Ansök nu

Underläkartjänst *2020* Anestesi och Intensivvård

Ett års underläkarvikariat i Anestesi och Intensivvård vid PMI med start under 2020

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets samlade resurs inom operation- och anestesi, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna. Forskning, utbildning, utveckling och innovation är en viktig, naturlig och integrerad del i vår dagliga verksamhet.   

Vi erbjuder

Ettårig visstidsanställning som underläkare före AT i Anestesi och Intensivvård inom Funktionen Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI). 

PMI kan tack vare en dynamisk och engagerad ST-ledning tillsammans med erfarna och kompetenta medarbetare erbjuda ett lärorikt och stimulerande underläkarår, vilande på gedigen grund och med lång tradition av entusiasm, energi, omtanke och god sammanhållning. Vår strävan är att leverera vård, forskning och utbildning på högsta nivå för patienternas bästa.  

Om tjänsten

Tjänst som visstidsanställd underläkare före AT i Anestesi och Intensivvård inom PMI. I tjänsten ingår jourverksamhet. En stor del av tjänstgöringen och dess lärandemål är gemensamma med Socialstyrelsens föreskrifter för ST (SOSFS 2015:8) samt Utbildningsboken i Anestesi och Intensivvård utfärdad av Svensk Förening för Anestesi och Intensivvård (SFAI).

Vikariatet avser 2020, men om det uppstår vakanser under 2019 kan tillsättning även detta år bli aktuellt.

Vi söker

Dig som har läkarexamen men inte gjort AT eller innehar legitimation. Du har ett uttalat intresse för anestesi och intensivvård, forskning och utbildning. Du har lätt för att samarbeta, är ambitiös, flexibel och en god ambassadör för Karolinska Universitetssjukhuset och dess värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.  

Kvalifikationer 

Du har läkarexamen. 
Meriterande är dokumenterade goda vitsord från tjänstgöring inom anestesi och intensivvård, medicinsk eller kirurgisk akutsjukvård samt dokumenterad forskningsaktivitet och/eller undervisningsaktivitet. 

Urval sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)  

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Kontakt

Peter Rudberg 
Läkare/ST-chef
08 - 517 72 341

Bijan Darvish 
Läkare/ST-chef
08 517 74 012

Björn Nilsson 
Läkare/ST-chef
08-517 700 19

Johanna Bälter 

Fackliga representanter
Läkarförbundet
Niklas Grevfors
08-790 33 00

Dela detta jobb

Underläkartjänst *2020* Anestesi och Intensivvård

Karolinska Universitetssjukhuset