medrek.se

Trygg och erfaren sjuksköterska till Barnakutmottagningen Solna!

Regioner
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Trygg och erfaren sjuksköterska till Barnakutmottagningen Solna!

Har du jobbat flera år och känner dig trygg i din yrkesprofession? Du kanske har erfarenhet från akutsjukvård tidigare men vill ha ett schema som fungerar för dig?

Då ska du komma till oss på Barnakuten! Som erfaren sjuksköterska får du här tid att driva omvårdnadsfrågor och möjlighet till ett mycket individuellt anpassat schema.

Hos oss på Barnakuten är förstås ingen dag den andra lik. Att hantera många saker samtidigt känns stimulerande för dig. Du trivs i en omväxlande arbetsmiljö där arbetsdagen snabbt kan ändra karaktär beroende på de sjuka patienterna. Du har god samarbetsförmåga med fokus på patienten, du tycker mycket om mötet med barn, föräldrar och närstående.

På vår barnakutmottagning i Solna tar vi emot ca 50 000 barn i åldrarna 0-18 år. Vi tar emot patienter inom alla områden; kirurgi, ortopedi och medicin. Vi är även länets mottagande barnakutmottagning vid barntrauma och större olyckor.

Vi har också ett stort och viktigt utbildningsuppdrag för både omvårdnadspersonal och läkare och tar detta uppdrag på stort allvar. Vi arbetar aktivt med att utveckla kompetensen hos våra medarbetare. Vi bedriver forskning inom såväl akutsjukvård som infektionssjukvård.

Vi som arbetar på Barnakutmottagningen i Solna är ett härligt gäng med mycket positiv energi och vi värnar ett öppet och gott samarbetsklimat. Arbetsglädje och prestigelöshet är grundläggande för vårt arbete. Teamarbetet mellan läkare och omvårdnadspersonal är centralt i vårt arbetssätt och vi justerar ständigt vården för barnens bästa.

Vi vill bjuda in dig till den roligaste och mest spännande barnsjukvården! Introduktion anpassas utifrån din erfarenhet och dina behov.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer 
Legitimerad sjuksköterska. Meriterande är specialistutbildning och gärna erfarenhet av barnsjukvård. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande. Anställningsform: Tillsvidare heltid/deltid.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Tema Barn- och Kvinnosjukvård med 3200 medarbetare är verksamma inom sex patientområden och två intertematiska funktionsområden. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Temat är organiserat i 25 patientflöden och cirka 160 patientgrupper inom barn- och kvinnosjukvård.  
Till oss kommer de allra svårast sjuka barnen från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar och akuta tillstånd samt tar hand om för tidigt födda barn. Temats kvinnosjukvård innefattar områden som graviditet och förlossning, gynekologi och reproduktionsmedicin. Temat har cirka 310 000 patientbesök per år, varav 105 000 akuta besök. Varje år sker cirka 8 500 förlossningar. Barn- och Kvinnosjukvård har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Trygg och erfaren sjuksköterska till Barnakutmottagningen Solna!

Karolinska Universitetssjukhuset