medrek.se

Torvalla HC söker en fysioterapeut/sjukgymnast

Regioner
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Torvalla HC söker en fysioterapeut/sjukgymnast

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en region att längta till och växa i. Vi ska arbeta för utveckling och tillväxt i Jämtland Härjedalen och erbjuda alla boende och besökare en hälso- och sjukvård av hög kvalitet. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.
Primärvården i Region Jämtland Härjedalen ingår organisatoriskt i Division Nära Vård tillsammans med Ambulansen, Folktandvård, Psykiatri samt Barn- och ungdomspsykiatrin.

Primärvården är organiserad i 4 närvårdsområden och sedan januari 2022 så är primärvården och ambulanssjukvården integrerade under god och nära vård. Varje närvårdsområde är en ekonomisk enhet som leds av en verksamhetschef. Primärvården ansvarar också för regionens sjukvårdsrådgivning, ungdomsmottagning och närvårdsavdelningen Näva, vilka samtliga är anslagsfinansierade.
Vi vill att du ska trivas både på jobbet och fritiden. Har lägger vi stor vikt på hållbar arbetsmiljö, du avslutar dagen i tid, bra sammanhållning och stämning. Vår hälsocentral kännetecknas av öppenhet, och hjälpsamhet kollegor emellan i alla yrkesgrupper, du är aldrig ensam.

Nu har du chansen att vara med och bygga upp den nya hälsocentralen i Torvalla!
Vi kommer vara ett team som jobbar personcentrerat med våra listade patienter. Hälsocentralen Torvalla är placerad i Torvalla centrum och bemannas med undersköterskor, distriktssköterskor, allmänspecialister, socionom alternativt psykolog och medicinska sekreterare. Vi har en Familjecentral med bvc och mvc. Sjukgymnast, rehab koordinator och arbetsterapeuter kommer vara knutna till hälsocentralen.

Arbetsbeskrivning

Som sjukgymnast/fysioterapeut kommer du att arbeta med bedömningar och behandlingar av patienter med olika funktionsnedsättningar, diagnosgrupper och rehabiliteringsbehov. Du är ofta första kontakt för patienter med besvär från rörelseorganen. Teamarbete och arbete med patienter i grupp ingår, samt hembesök för bedömning, behandling och träning. Det ordnas fortbildningsdagar fyra gånger per år där vidareutbildning sker i olika ämnen och där det samtidigt finns möjlighet till utbyte och samverkan med kollegor på andra hälsocentraler i regionen.

Kvalifikationer

Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut.

Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga, mångkulturellt kunnande och ett professionellt ansvar. Du kommer att samarbeta med övriga professioner på Hälsocentralen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Krav: B-körkort

Andra uppgifter

Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Intervjuer och tillsättning sker löpande vilket innebär att tillsättning kan ske innan annonstiden gått ut.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Sofie Spelés
Enhetschef
Telefon: 063–14 21 89
Email: sofie.speles@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Evelina Carnebo
Fysioterapeuterna
Telefon:
Email: evelina.carnebo@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/106/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Dela detta jobb

Torvalla HC söker en fysioterapeut/sjukgymnast

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård