medrek.se

logga

Timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Regioner
Utgår

2022-10-19

Ansök nu

Timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Om arbetsplatsen

Leanlink är det kommunala alternativet inom stöd, vård och omsorg. Att arbeta som vikarie inom Leanlink innebär att du med och skapar bra dagar tillsammans med oss. Du kan arbeta vid sidan av dina studier, på heltid eller allt däremellan beroende på din tillgänglighet och verksamhetens behov. Du har även goda möjligheter till fortsatt jobb framöver.

Leanlink finns till för de personer som har behov av stöd i vardagen. Vi söker dig som vill göra skillnad i vardagen för våra kunder inom något av dessa affärsområden:

Inom LSS Funktionsstöd stöttar vi personer som har intellektuell funktionsnedsättning, autismspektrumstörning, förvärvade hjärnskador eller andra omfattande funktionshinder. Vi erbjuder arbete på bland annat gruppbostad, inom personlig assistans, på korttidsboende för barn eller vuxna, fritidshem för ungdom med LSS-beslut, ledsagning och avlösarservice.

Inom Råd och Stöd erbjuder vi arbete inom bland annat socialpsykiatrin, daglig verksamhet samt HVB-hem. Vi stöttar personer med psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsvariationer samt personer med missbruk och social problematik. För våra kunder har vi stödboenden, dagverksamheter, träningsboende och boendestöd.

Inom Äldreomsorg erbjuder vi arbete som vårdbiträde eller undersköterska, vilket innebär att stötta och vårda äldre personer. Du fungerar som en hjälp för den enskilde i vardagen där syftet är att stödja kundens individuella förmågor. Våra kunder finns på något av våra vårdboenden, inom hemtjänsten eller på våra dagverksamheter.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du arbeta med att tillgodose kundernas individuella behov. Tillsammans med dina kollegor är du en viktig pusselbit i att skapa en meningsfull vardag för våra kunder. I tjänsten ingår att vara ett stöd i den personliga omvårdnaden med intimhygien, toalettbesök, på- och avklädning oavsett kundens könstillhörighet. Insatsernas omfattning och innehåll utformas utifrån varje enskild persons individuella behov. Det kan även innebära att stötta vid vardagssysslor såsom städ, tvätt och matlagning eller att följa med på promenader, ordna fritidsaktiviteter med mera.

De flesta av våra verksamheter drivs dygnet runt vilket kan innnebära arbetstid dag, kväll, helg, vaken natt eller sovande jour. Som anställd hos oss deltar du i en introduktion kopplat till det verksamhetsområde där du ska arbeta inom. Leanlink söker kontinuerligt vikarier till våra verksamheter och vi tillsätter utefter behov.

Kvalifikationer

För att du ska kunna arbeta hos oss är du minst 18 år, har god kommunikativ förmåga i tal och skrift i det svenska språket. Du har en påbörjad eller slutförd gymnasieutbildning. Det är meriterande om din utbildning är inom barn och fritid eller vård och omsorg. Alternativt en YH- eller universitetsutbildning inom beteendevetenskap, pedagogik, psykologi, socionom, arbetsterapeut, sjuksköterska, läkare, logoped eller fysioterapeut.

Du har tidigare erfarenhet från arbetslivet i form av praktik eller betalt arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet inom relationsskapande serviceyrken eller har arbetat med människor i behov av stöd, vård och omsorg. I vissa verksamheter krävs det att du kan cykla och i andra verksamheter kräver att du har körkort för manuell växellåda. Vi vill att du har en god datavana då arbetet till viss del innebär digital dokumentation.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter och driver ditt arbete framåt. Du arbetar även bra tillsammans med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett tydligt sätt. Det är också viktigt att du har en empatisk förmåga som innebär att du kan sätta dig in i andras perspektiv och situation. 

I denna rekrytering kan det förekomma videofrågor som en del av urvalsförfarandet. En digital intervju bokas med de sökande som har gått vidare i rekryteringen. Om det blir aktuellt med anställning begär vi in utdrag från belastningsregistret. 

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning 

Sysselsättningsgrad: Varierande

Ref. nr: 9558

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev

Dela detta jobb

logga
Timvikarier till stöd, vård och omsorg i Linköpings kommun

Linköpings kommun