medrek.se

Timanställda undersköterskor till Segevångsgården

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

Timanställda undersköterskor till Segevångsgården

Förenade Care AB driver Segevångsgården på uppdrag av Malmö stad. Vi har72 lägenheter uppdelade på sex enheter och alla är på markplan. Segevångsgården har en fantastisk parkliknande trädgård och alla avdelningar har utgång till den från dagrummen. En avdelning är för somatiskt sjuka personer och övriga fem är för personer med demenssjukdom.

Vi arbetar i team bestående av omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, gruppledare och verksamhetschef samt bitr. verksamhetschef.

Vården präglas av en helhetssyn på människan och vår grundtanke att de boende har förmåga att själva välja hur de vill leva sitt liv. Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för boende, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Vi har ett vänligt bemötande till våra medmänniskor och en varm och välkomnande miljö!

Nu söker vi just DIG som är positiv, drivande och ansvarstagande samt vill arbeta tillsammans med oss i vårt härliga team!
Vi erbjuder vikariat i olika sysselsättningsgrader där det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Undersköterskeutbildning, omvårdnadsprogrammet eller motsvarande. Alternativt vårdbiträde med erfarenhet. Vidareutbildning inom demensvård samt erfarenhet av arbete inom äldrevård är ett plus.   
Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till hela vårdtagarens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

I arbetet ingår dokumentation, vilket innebär att du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete utifrån den boendes önskan och behov med kvalitet i fokus.

I tjänsten ingår också kvalitets- och miljöledningsarbete genom att arbeta gemensamt för de mål som man tillsammans med verksamhetschefen kommit överens om på verksamheten.

Vi ser fram emot just din ansökan! Välkommen!

Arbetstid/varaktighet
Timanställning.

Tillträde 
Efter överenskommelse.

Lön
Månadslön. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson 
Yvonne Englezon, verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 115
E-post: yvonnee@forenadecare.com

Maria Lindgren, bitr.verksamhetschef
Telefon: 040-38 54 15 eller 0733-150 161
E-post: marial@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev, CV och referensuppgifter. 

Dela detta jobb

Timanställda undersköterskor till Segevångsgården

Förenade Care AB