medrek.se

logga

Tim-/sommarvikariat undersköterskor och vårdbiträden till St Annas äldreboende i Nyköping

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Tim-/sommarvikariat undersköterskor och vårdbiträden till St Annas äldreboende i Nyköping

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet. 

Vill du vara med och göra skillnad? Är du noga med detaljer och ser andra människor? Finner du glädje i att göra någon annan glad?

Då kan du vara rätt person för oss!

Nu söker vi undersköterskor och vårdbiträden som tim-/sommarvikariat till St Annas äldreboende i Nyköping.

 

St Annas äldreboende består av Freja och Flora, två separata hus med trettio lägenheter var. På Flora finns 20 platser med inriktning mot äldreomsorg och 10 platser som är demensboende. Flora är uppdelat på tre avdelningar med tio lägenheter på varje avdelning. Freja är helt och hållet ett demensboende och de trettio platserna är, precis som på Florahuset, uppdelade på tre avdelningar med tio lägenheter per avdelning.

Till St Anna hör även Annas Restaurang. Här tillagas samtliga måltider som serveras de som bor på Flora och Freja. Restaurangen har även öppet för servering av allmänheten.

 

Arbetsbeskrivning:

I den här rollen behöver du vara ansvarsfull, självständig, samarbetsvillig och ha lätt för att kommunicera på svenska i tal såväl som i skrift. Du är flexibel och lösningsorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av din arbetsinsats är en självklarhet. Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva och engagerade.
Du kommer att arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helger.

Meriter: Tidigare erfarenhet av äldreomsorg

Krav: Goda kunskaper i svenska språket

Övrigt: Bifoga personligt brev och CV. Ansökningar som saknar detta kommer inte att besvaras. 

Arbetstid och varaktighet: Hos oss på St Anna har vi omvårdnadspersonal under dygnets alla timmar och därför varierar arbetstiderna mellan dag, kväll och helger. Nattjänstgöring erbjuds enbart till de som har en avslutad och godkänd undersköterskeutbildning samt tidigare god erfarenhet. 

Tillträdesdatum: enligt ök med schemaläggning vecka 25-32. Vi välkomnar även dig som önskar börja tidigare under våren.  

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på St Anna kontakta: 

Verksamhetschef Hanna Nyberg 
Mail: hanna.nyberg@ansvarochomsorg.se 

Dela detta jobb

logga
Tim-/sommarvikariat undersköterskor och vårdbiträden till St Annas äldreboende i Nyköping

A&O Ansvar och Omsorg