medrek.se

Vi söker nu en tillförordnad verksamhetschef till Bokhöjden och Åshaga som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området.

Adium Omsorg, som är en del av Förenade Care AB, driver Åshaga och Bokhöjden i Hjärnarp på uppdrag av Ängelholms kommun. 
Åshaga är ett särskilt boende med 40 lägenheter fördelade på 4 enheter varav 10 lägenheter är reserverade för personer med demensdiagnos. Bokhöjden är ett demensboende med 18 lägenheter där personalteamet består av gruppledare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast och omvårdnadspersonal.
Personalteamet består av omvårdnadspersonal, sjuksköterska, rehabpersonal och gruppledare. 

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. 
All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Ansvar och befogenheter 
Du har ansvar och befogenheter inom ramarna för verksamhetens budget. Du är ytterst verksamhetsansvarig för den dagliga driften och verksamhetssystemet. Du hanterar externa kontakter och kontakt med myndighetspersoner. 
Du ansvarar för planering och genomförande av utbildningar i samråd med regionchef. Du planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten enligt gällande avtal, lagar och förordningar tillsammans med regionchef.
Du har ett nära samarbete med regionchefen som är din närmsta chef. Som verksamhetschef får du internutbildning inom Förenade Care i bl.a. arbetsrätt, digitala system, ISO-certifiering, avtal mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av chefs- och ledarskap från vård & omsorg. Du ansvarar enligt § 29 Hälso- och sjukvårdslagen.
Du har ett stort engagemang och intresse för äldreomsorg och du måste vara entreprenör i ditt synsätt att hitta nya vägar och möjligheter.

Du skall ha gedigna kunskaper inom arbetsfältet och kunna utarbeta/utveckla kvalitetssystem i syfte att fortlöpande styra, följa upp, utveckla och dokumentera kvaliteten för att nå målen utifrån ett proaktivt synsätt. Du skall ha förmåga att svara för de administrativa uppgifter inklusive budget som ankommer på verksamhetschef.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som medarbetare.

Arbetstid/Varaktighet
Vikariat. Heltid.

Tillträde
Omgående, enligt ök.

Lön
Marknadsmässig månadslön enligt ök. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Pernilla Lidén Regionchef
pernillal@forenadecare.com
Mobil 070-845 18 44

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

Sista ansökningsdag 
Ansökningar behandlas löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Tf. verksamhetschef till vård- och omsorgsboenden i Hjärnarp

Regioner
Utgår

2020-12-02

Ansök nu

Dela detta jobb