medrek.se

Svenstaviks hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Svenstaviks hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin

Arbetsplatsbeskrivning

Ett spännande arbete som distriktsläkare med härliga kollegor. Du blir en del av ett bra gäng som uppmuntrar och stöttar varandra!

Vill du vara med och utveckla framtidens sjukvård, söker du kompetenta och trevliga arbetskamrater i ett spännande och utmanande arbete? På Svenstaviks hälsocentral har vi ett fint samarbete mellan de olika yrkeskategorierna och där alla tjänster bemannas av tillsvidareanställda. Vi arbetar med hög servicenivå och alltid med patienten i fokus.

Ta chansen att vara med och utveckla vår hälsocentral i omställningsarbetet mot Nära Vård. Det innebär bland annat ett personligt anpassat uppdrag med egen patientlista och ansvar för våra mest sköra äldre. Arbetssättet innebär ökade möjligheter till hembesök och därmed kunna förmedla trygghet till de patienter som behöver det bäst.

Svenstaviks hälsocentral är en välfungerande hälsocentral med glesbygdsprofil där vi arbetar tillsammans som ett team. Här jobbar läkare, barnmorska, distriktssköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor, medicinska sekreterare och rehabiliteringskoordinator. Vi har egen röntgenmottagning med röntgensjuksköterska, psykosocial enhet med kuratorer samt sjukgymnastik med fysioterapeuter som delas med Myrvikens hälsocentral. Hälsocentralen kommer även att få in en PTP-psykolog och en arbetsterapeut i bemanningen.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som distriktsläkare hos oss innebär att du bedömer, utreder, behandlar och ger råd till patienter i primärvården, med olika typer av besvär och problematik. Du arbetar med hälsofrämjande arbete, gruppverksamhet och du samarbetar med övriga professioner på hälsocentralen. Du kommer jobba utifrån evidensbaserade metoder individuellt, i gruppverksamhet och via internet.

Vi arbetar aktivt för att utveckla våra behandlingsinsatser, för goda levnadsvanor och för att förebygga långtidssjukskrivningar och främja snabb återgång till arbetet

Kvalifikationer

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.

Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten.

Som person ser vi att du är positiv, ödmjuk och föredrar att arbeta lösningsorienterat. Därtill ser vi gärna att du har ett strukturerat och flexibelt arbetssätt. Du bör ha god initiativförmåga, ha ett öppet sinnelag samt vara öppen för förändringar inom verksamhetsområdet. Det ställs krav på självständigt arbete, ett gott bemötande, god samarbetsförmåga och professionellt ansvar.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Annika Törnblom
Enhetschef Svenstavik HC
Telefon: 0730-46 04 71
Email: annika.tornblom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Annika Östling
Läkarföreningen
Telefon: +4663142419
Email: annika.ostling@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/27/2023
Sista ansökningsdag: 2023-03-31

Dela detta jobb

Svenstaviks hälsocentral söker en specialist i allmänmedicin

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård