medrek.se

Studentansvarig sjuksköterska, internmedicin Södertälje Sjukhus

Ansök nu

Studentansvarig sjuksköterska, internmedicin Södertälje Sjukhus

Vår trivsamma vårdavdelning söker nu sjuksköterska med uppdrag som huvudhandledare!

Avdelning 23 är en intermedicinsk avdelning där patienter med akuta sjukdomar som bl.a.KOL, pneumoni, sepsis, njursvikt, leversvikt och mag-tarmsjukdom vårdas. Sedan oktober 2019 har vi nya moderna lokaler där varje patient vårdas i enkelrum vilket ger en bra miljö både för personal och patienter.

Sjuksköterska på avd 23 Södertälje sjukhus:      

Som huvudhandeldare har du det övergripande ansvaret för planering av studenternas VFU på avdelningen och har 10% av din tjänstgöring avsatt för detta. Du arbetar i  KLIPP med schemaläggning samt deltar i mitt- och slutbedömningar med studenten och AKA från studentens lärosäte. Du representerar avdelningen vid handledarträffar både internt och externt.

Som sjuksköterska på avd 23 ansvarar du för patienternas basala och specifika omvårdnad och läkemedelsadministrering.

Vi arbetar i team där sjuksköterska, undersköterska och läkare ingår och vi har även ett nära samarbete med paramedicin. På vardagar mellan kl 7 -16 finns samordnare på avdelningen som svarar i telefonen samt koordinerar undersökningar och utskrivningar. Södertälje Sjukhus har ett särskilt utskrivningsteam som planerar och samordnar utskrivningar till kommuner och primårvård.

Dina kvalifikationer:    

Legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård, minst 2 års yrkeserfarenhet.

Handledarutbildning är meriterande. 

Dina personliga egenskaper:     

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du har omvårdnaden i fokus och tycker att personcentrerad vård är en sjävklarhet. Du är ordningsam och pedagogisk samt tycker om att lära ut och se andra utvecklas.Du behöver ha förmåga att samarbeta och vara flexibel samt kunna prioritera dina arbetsuppgifter.Vi arbetar kontinuerligt med kvalitetsuteckling och ser att du har intresse av att delta i förbättringsarbeten på avdelningen.

Anställningsform:     

Hel- eller deltid, tillsvidareanställning, treskift.

10% administrativt arbete  90% kliniskt arbete.

Om Södertälje sjukhus:   

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Studentansvarig sjuksköterska, internmedicin Södertälje Sjukhus

Södertälje Sjukhus