medrek.se

Stödassistenter Till Gruppbostad

Företag Habo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-03-27

Ansök nu

Stödassistenter Till Gruppbostad

Arbetsplatsen
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Vi söker en medarbetare till Solhöjdens gruppbostad och två medarbetare till vår nyöppnade gruppbostad på Ringvägen.

Arbetsuppgifter
Att tillsammans med enhetschef och kollegor arbeta efter de mål och riktlinjer som gäller för verksamheten. Som stödassistent ger du stöttning till personer med särskilda behov för att underlätta och ge den enskilde en meningsfull dag. Samarbete med anhöriga och företrädare ingår i uppdraget. Du har ett pedagogiskt arbetssätt och arbetar med värdegrund och kvalitet som främjar brukaren i delaktighet, självbestämmande, integritet och bidra till en god livskvalité tillsammans med enskilde. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga professioner i den enskildes närhet.
Vi arbetar utefter ett salutogent arbetssätt.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Undersköterska eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av liknande arbete med personer som behöver stöd i vardagslivet är önskvärt. Har du erfarenhet inom autism och neuropsykiatriska funktionshinder är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet av teckenkommunikation. Viktiga egenskaper är lyhördhet, ett gott bemötande, att kunna arbeta självständigt och även i grupp. Arbetet kräver att du är lugn, lyhörd och flexibel samt har en förmåga att anpassa ditt arbetssätt utifrån de behov den enskilde har. Intervjuer kommer ske löpande under rekryteringsperioden.
Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2023-05-01 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 3

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2023-03-27
Arbetsgivarens referensnummer: 2023-408

Upplysningar
Ann-Louise Gillek-Elwing
0364428355
ann-louise.gillek-elwing@habokommun.se

Facklig företrädare nås genom kommunens växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Stödassistenter Till Gruppbostad

Habo kommun