medrek.se

ST-läkare till Öron Näsa Hals

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-10-05

Ansök nu

ST-läkare till Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största sjukhus och upptagningsområdet för diagnostik och behandling av högspecialiserad ÖNH-sjukvård (Stockholm och Gotland) omfattar cirka två miljoner invånare. Vi söker nu en läkare tidigt i karriären till våra verksamheter.

Varmt välkommen att söka till oss!

Vi erbjuder
Medicinsk Enhet Öron Näsa Hals Hörsel och Balans finns främst i Huddinge, Danderyd och Solna, men enheten har även verksamhet på Södersjukhuset och Rosenlunds sjukhus. Det finns en stor bredd i verksamheten med både basal och högspecialiserad ÖNH-sjukvård. Enheten bedriver även rikssjukvård för viss CI-behandling. Vid enheten arbetar idag drygt 400 medarbetare varav cirka 70 specialistkompetenta läkare inom ÖNH. Forskning och utbildning, med bl. a Karolinska Institutet som samarbetspartner, är en integrerad del av klinikens verksamhet.

Vi arbetar i enlighet med Karolinskas värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn och förväntar oss att även du står för dessa värderingar.
Som anställd hos oss får du självklart ta del av våra fina förmåner!

Om tjänsten
Vi utlyser en ST-läkartjänst, samt ett tolvmånaders vikariat för legitimerad läkare. 
ST-utbildningen kommer att ske vid samtliga enheter. Arbetet består av läkararbete på vård- och operationsavdelning samt mottagningsverksamhet. I tjänsten ingår jourtjänstgöring. Utbildningens utformning sker i samråd mellan den sökande, handledare, ST-studierektor och ST-chef.

Medicinsk enhet ÖNHHoB har i uppdrag av Region Stockholm att utbilda specialistläkare för hela regionens behov, således även för vårdval ÖNH. Efter avslutad ST kommer du ha kompetens att arbeta både i öppenvård ÖNH inom vårdval samt i den högspecialiserade vården.

Vi söker
Vi söker dig som:

  • tar eget ansvar för ditt arbete. Du gör det som krävs och söker den information som behövs för ett bra slutresultat. uttrycker en positiv attityd till ditt arbete och verksamheten.
  • Du handlar i enlighet med fattade beslut, mål, policys och riktlinjer. gör korrekta avvägningar och prioriteringar.
  • Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. har lätt för att sätta dig in i andras situation.
  • Du lyssnar, förstår och visar hänsyn. visar respekt för patienten och ger säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad läkare, genomfört svensk AT eller BT
Meriterande: Dokumenterat intresse för ÖNH-specialitetens bredd med både akut och elektiv verksamhet. Därtill ett intresse för forskning och undervisning samt gott samarbete och ett uttalat engagemang för våra patienter.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

ST-läkare till Öron Näsa Hals

Karolinska Universitetssjukhuset